Smartcard heractiveren

 • Iedere maand ontvang je automatisch een heractivatiesignaal om jouw kijkrechten actueel te houden. Met een M7-/Philips-ontvanger volstaat het in de regel om gedurende 5 minuten af te stemmen op SBS6 of SBS6 HD. De kijkrechten worden dan ververst. Een aanvraag voor een heractivatiesignaal is dan niet nodig.

  Signaal gemist? Dan krijg je de melding 'U heeft geen rechten voor deze zender' of ‘Access denied’ in beeld te zien op alle abonnementszenders.

  Heractiveer je smartcard hieronder door jouw smartcardnummer in te vullen. Zorg ervoor dat jouw smartcard op de juiste wijze in jouw ontvanger geplaatst is voordat je een heractivatiesignaal aanvraagt. Zorg er ook voor dat je satellietontvanger aan staat op SBS6 of SBS6 HD en wissel ondertussen niet van zender. Binnen een half uur zijn je kijkrechten ververst en kun je weer kijken.

  Er zijn 3 manieren om te heractiveren:

  • online heractivatie: vul nu jouw kaartnummer en de beveiligingscode in en klik op ‘Heractiveren’.
  1. bellen: bel onze heractivatielijn op 035 - 6 477 477 (normaal tarief) en binnen 30 minuten heeft u weer beeld.
  2. sms: stuur uw smartcardnummer zonder spaties naar 06 - 44 300 300 (normaal tarief) en u heeft direct beeld. U ontvangt hierna geen bevestiging of overige berichten via sms.


  Smartcard Irdeto 2a    Smartcard Irdeto 2b

  Deze smartcards ( type: Irdeto) kunt u niet meer activeren.
  Ga naar smartcard omruilen voor meer informatie en een vervangingsaanbod.

  Heractivatie niet gelukt?

  Een nieuw heractivatiesignaal biedt geen uitkomst wanneer er een probleem is met (de uitrichting van) uw ontvangstinstallatie. Controleer daarom eerst of u beeld ontvangt op de zender ‘Info & Nieuws’ (kanaal 14). Geen beeld op ‘Info & Nieuws’? Controleer dan eerst uw ontvangstinstallatie en richt uw schotel opnieuw uit voordat u opnieuw een heractivatiesignaal aanvraagt. 

  Bekijk onze 'Veelgestelde vragen' voor oplossingen bij ontvangstproblemen.

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons