• 6 maanden 15,95 per maand

  TV kijken op vakantie?

  TV kijken op vakantie

  Volledig zenderpakket van maart t/m september

  • Alle bekende populaire tv- en radiozenders
  • 160 vrij te ontvangen tv-zenders (20 in HD)
  • TV kijken in bijna heel West-Europa
  • Complete HD Recreatieset met HD-ontvanger
  • Makkelijk te installeren
  Nu Bestellen

  Het Recreatiepakket

  Wilt u in de zomer niets missen van uw favoriete programma's? Gewoon tv kijken op vakantie, bijvoorbeeld op de camping Frankrijk of Duitsland, in uw vakantiewoning in Zwitserland of België, of op de boot in Spanje? Kies dan voor de HD Recreatieset van CanalDigitaal, in combinatie met ons Recreatiepakket!

  Van 21 maart t/m 21 september ontvangt u alle zenders uit het Recreatiepakket (bekijk hiernaast het overzicht). Het hele jaar door ontvangt u bovendien 160 vrij te ontvangen zenders, waaronder een groot aantal buitenlandse en regionale zenders. Betalen doet u alleen tijdens het Recreatieseizoen, dus 6 maanden per jaar, slechts € 15,95 per maand.

  Bestel nu, dan sturen we de apparatuur direct naar u toe!  Deze zenders kijkt u op vakantie

  TV kijken in het buitenland

  Trekt u er lekker met de camper op uit? Staat u met de caravan op de camping? Of gaat u misschien zelfs met de boot op vakantie? Onze apparatuur is gemakkelijk te installeren, zodat u op uw plek van aankomst binnen no-time geniet van uw favoriete serie. En ook de sportwedstrijden hoeft u natuurlijk niet meer te missen! Bovendien hebben onze satellieten in het grootste deel van Europa bereik, dus waar u ook heen gaat, of het nou Frankrijk, Zwitserland of Luxemburg is, u kunt gewoon tv kijken.

  Bestel nu, dan sturen we de apparatuur direct naar u toe!