Satellietontvanger

 • Satellietontvanger

  Satellietontvangers

  Een satellietontvanger "vertaalt" het digitale televisie signaal dat je schotel vanaf de satelliet ontvangt naar je tv. Je televisie geeft hierdoor het juiste beeld en geluid weer. Zodat jij kunt genieten van de beste HDTV beeld- en geluidskwaliteit.

  Satellietontvangers bij CanalDigitaal

  Satellietontvangers (ook wel tuner, decoder of receiver genoemd) zijn er in vele soorten en maten. Als je bij ons een Televisie, TV + Internet, of Alles in 1 abonnement afsluit, krijg je standaard een HD satellietontvanger (M7 SAT801) in bruikleen. Vanaf de Entertainment pakketten krijg je een HD satellietontvanger mét recorder, waarmee je programma's kunt opnemen, pauzeren en terugspoelen (M7 DSR8141). Via Pakket op Maat kan je zelf de satelliet apparatuur selecteren die het beste bij jouw kijkgedrag en wensen past. De CanalDigitaal satellietontvangers worden allen door onze Klantenservice ondersteund bij problemen.

  Groot assortiment digitale satellietontvangers

  Naast de satellietontvangers van CanalDigitaal, bestaan er nog vele andere (HD en SD) satelliet ontvangers. Meestal zijn deze net zo groot als, of kleiner dan, een DVD-speler en zijn ze in verschillende kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

  Satelliet ontvanger kopen

  Een satellietontvanger (met of zonder recorder) kun je kopen in onze webshop. Let er bij de aanschaf van een satellietontvanger altijd op dat de ontvanger gecertificeerd is door CanalDigitaal. Alle door CanalDigitaal gecertificeerde satellietontvangers zijn uitgebreid getest en geschikt bevonden voor gebruik met de CanalDigitaal smartcards. Bovendien kun je bij gebruik van een gecertificeerde ontvanger altijd rekenen op ondersteuning van de Klantenservice indien er problemen optreden met de ontvangst. Ontvangers die niet door CanalDigitaal zijn gecertificeerd kunnen problemen opleveren bij het doorgeven van het satellietsignaal.

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons