Logo

Pak je voordeel

Bij deze voordelige aanbieding krijg je alle apparatuur die je nodig hebt om tv te kijken in een keer thuis geleverd. Een rijk aanbod aan programma’s, films en series komt beschikbaar met een druk op de knop. Even geen tijd om klaar te zitten voor je favoriete serie? Download de gratis Canal Digitaal TV App. Je kijkt hiermee tot 7 dagen terug, start je favoriete programma opnieuw en kijk waar en wanneer je wilt.

Gratis schotelset

Rijk

€ 24,95p/m€ 14,95per maand
Eerste 6 maanden 🎁
 • 84 tv-zenders (30 in HD)
 • Meer dan 170 extra tv-zenders (41 in HD)
 • Overal tv-kijken met onze gratis TV App
 • Kijk terug, pauzeer of neem op
 • Honderden films on demand
 • Inclusief FOX Sports 1
Over Rijk

Het beste van Nederlandse TV

Je woont of verblijft dan wel in het buitenland, maar je wilt natuurlijk wel gewoon op de hoogte blijven van wat er in Nederland gebeurt. Bij Canal Digitaal kan dat. Met het Acht Uur Journaal en de regionale nieuwszenders blijf je up-to-date. Ook de Nederlandse voetbalcompetitie volg je gewoon, net als oer-Hollandse series als Boer Zoekt Vrouw en Heel Holland bakt!

De Canal Digitaal ontvanger kan je op het internet aansluiten. En dat heeft veel voordelen! Kijk je favoriete programma’s tot 7 dagen terug met TV Gemist, start een programma opnieuw met Begin Gemist en zak lekker weg bij een van de honderden films of series die je on demand kijkt.

De zendtijd van je favoriete programma’s sluit niet altijd aan op jouw eigen planning. Dat maakt tegenwoordig niets meer uit! Met de gratis Canal Digitaal TV App kan je kijken waar en wanneer je wilt. Kijk in de bus, op reis of thuis op de bank op je telefoon, tablet, laptop of TV. Wel zo handig.

Je Canal Digitaal televisiezenders

Deze kanalen zitten er in het Rijk-pakket

Beoordelingen van klanten

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik ook in het buitenland tv-kijken met Canal Digitaal? Dat is zeker mogelijk. Satelliet televisie is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Voor een volledig overzicht van onze tv- en radiozenders in het buitenland klik hier
 2. Ik heb een huis in het buitenland kan ik hier Canal Digitaal bestellen? Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op buitenlands adres ontvangen. Wil je gebruikmaken van een monteur aan huis? Neem dan contact op met een van onze dealers in het buitenland
 3. Is het mogelijk de apparatuur te versturen naar een buitenlands adres?
 4. Welk abonnement is het meest geschikt voor tv in mijn vakantiehuis? Huur je een vakantiehuis of maak je alleen gedurende het vakantieseizoen (van 21 maart tot 21 september) gebruik van je eigen vakantiehuis? Dan raden we je onze abonnement Op Vakantie Basis aan. In deze periode ontvang je voor €15,95 p/mnd alle bekende Nederlandse radio- en tv-zenders (inclusief regionale zenders). Daarnaast ontvang je meer dan 170 vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders. In de periode tussen 21 september en 21 maart zijn alleen de vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders beschikbaar.

  Heb je een eigen vakantiehuis en ga je ook in de winter naar dit adres, dan raden wij je Op Vakantie Flex 3 of 6 aan, vanaf € 20 per maand. Hiermee kun je 3 of 6 maanden naar keuze via een laptop, smartphone, tablet of je tv gewoon blijven kijken naar Nederlandse zenders. In bijna heel Europa!
 5. Werkt interactieve tv van Canal Digitaal ook in het buitenland? Ja, onze interactieve diensten zoals Begin Gemist, TV Gemist en het kijken van Films & Series on demand, kan ik het buitenland via de Canal Digitaal TV App of via onze interactieve ontvangers (M7 MZ-101/MZ-102/MP-201). De gratis Smart TV App werkt alleen in Nederland.
 6. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal tv te kijken in het buitenland? Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een smartcard en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we naast een complete startersset (inclusief muurbeugel) ook een handige recreatieset aan, inclusief een driepoot voor naast je vakantieadres. Vertel me meer Onze apparatuur is gemakkelijk zelf te installeren. Kom je er zelf niet uit neem dan contact op met onze klantenservice of een van onze dealers in bij jou in de buurt (ook in het buitenland). Meer informatie over onze installatieservice klik hier. Meer informatie over onze dealers in het buitenland klik hier
 7. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088 – 003 85 55 of stel een vraag via de chat.
Logo

Canal Digitaal is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1