Logo

Pak je voordeel

Bij deze voordelige aanbieding krijg je alle apparatuur die je nodig hebt om tv te kijken in een keer thuis geleverd. Een rijk aanbod aan programma’s, films en series komt beschikbaar met een druk op de knop. Even geen tijd om klaar te zitten voor je favoriete serie? Download de gratis Canal Digitaal TV App. Je kijkt hiermee tot 7 dagen terug, start je favoriete programma opnieuw en kijk waar en wanneer je wilt.

Schotelset gratis
Warme winterweken

Het Basis HD-pakket
verwondert je

 • 70 zenders waarvan 24 in HD en 11 in Ultra-HD
 • Ruim 160 extra tv-zenders waarvan meer dan 100 in HD
 • Kijk met de gratis Canal Digitaal TV App op meerdere apparaten
 • Fox Sports

  Inclusief FOX Sports 1

 • Fox Sports

  Gratis schotelset € 199 eenmalig

€ 22,95p/m€9,95p/m
Eerste 6 maanden bij een 2-jarig abonnement
Bestel nu

Krijg toegang tot een andere wereld

Het Basis HD-pakket biedt je honderden programma’s en films. Inzage in werelden die je nog niet kende. Ontdek samen met vrienden, familie of je partner wat Canal Digitaal allemaal voor je in petto heeft. De wereld ligt aan je voeten.

Familie op bezoek? Een romantisch avondje gepland? Allemaal redenen om even een film aan te zetten. Met Canal Digitaal heb je toegang tot honderden films die je kan bekijken wanneer jij dat wilt. Kies uit onder andere genres als actie, romantiek, misdaad en jeugd.

De zendtijd van je favoriete programma’s sluit niet altijd aan op jouw eigen planning. Dat maakt tegenwoordig niets meer uit! Met de gratis Canal Digitaal TV App kan je kijken waar en wanneer je wilt. Kijk in de bus, op reis of thuis op de bank op je mobiel, tablet of laptop. Wel zo handig.

Televisiezenders

Beoordelingen van klanten

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Heb je nog vragen?

 1. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal te kijken? Canal Digitaal biedt televisie aan via de satelliet en internet. Om dit te ontvangen heb je een schotelantenne, een ontvanger met een geïntegreerde smartcard of CI+-module en een tv-pakket nodig. Uiteraard bieden we ook een handige complete set aan.. Vertel me meer
 2. Heeft Canal Digitaal ook interactieve tv? Ja, dat is beschikbaar als je onze interactieve HD-ontvanger of HD-recorder bestelt. Deze kun je aansluiten op internet. Om optimaal van onze diensten gebruik te maken moet je internetsnelheid minimaal 4 Mb/s zijn.
 3. Hoe installeer ik Canal Digitaal? De installatie kun je eenvoudig zelf doen. Gebruik hiervoor de eenvoudige handleiding (PDF) en onze instructievideo. Kom je er dan toch niet uit neem dan contact op met een van onze installateurs bij jou in de buurt via Verkooppuntenof bestel via onze klantenservice een monteur.
 4. Kan ik Canal Digitaal op meer televisies en apparaten ontvangen? Jazeker! Je kunt ook voor je tweede of derde televisie een abonnement afsluiten. De abonnementskosten hiervan zijn € 9,50 per extra aansluiting per maand. Per aan te sluiten tv-toestel heb je een ontvanger of CI+-module nodig. Je kunt ook onze Canal Digitaal TV App installeren op jouw smartphone, tablet of laptop om met meer personen tegelijk te kijken.
 5. Kan ik ook in het buitenland gebruikmaken van Canal Digitaal? Dat is mogelijk. Satelliet-tv is niet beperkt tot de landsgrenzen. Je kunt dus overal in Europa kijken naar televisie van Canal Digitaal. Je kunt ook op een buitenlands adres jouw abonnement bij Canal Digitaal registreren en zelfs de apparatuur op een buitenlands adres ontvangen. Vertel me meer
 6. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.
Logo

Canal Digitaal is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1