Channels

THUIS IN BIJNA HEEL EUROPA

Canal Digitaal trekt zich niets aan van landsgrenzen. En dus kijk je in bijna heel Europa naar het Canal Digitaal aanbod. Alleen aan de buitengrenzen kan het televisiebereik wat minder krachtig zijn. Dan heb je misschien een grotere of aangepaste schotel nodig.

Op het kaartje: hoe donkerder blauw, hoe beter het bereik. Woon je in een gebied waar een schotel van 60 cm al een perfecte ontvangst oplevert? En ben je een (klein) beetje handig aangelegd? Bestel de HD-startersset in de Canal Digitaal webshop. Die is 100% compleet en we bezorgen op jouw buitenlandse adres, of als je dat makkelijker vindt, op je kantooradres.

Woon je buiten het donkerblauwe gebied dan heb je mogelijk een grotere schotel nodig dan meegeleverd wordt bij het HD-startersset. Heb je een grotere schotel nodig of voel je er niets voor om zelf te installeren? Geen probleem! Onze lokale partners voorzien je van de juiste apparatuur en verzorgen ook de aansluiting aan huis.

Image description
Meest gekozen

Familie HD

Populairste pakket

Inclusief 25 extra familiezenders en FOX Sport Eredivisie 1

 • 77 tv-zenders waarvan 30 in HD
 • Meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders (41 in HD)
 • Canal Digitaal TV app
€24,95
per maand

Actie Nu gratis schotelset en geen eenmalige kosten bij een 2-jarig abonnement.

Bestel direct Vertel me meer
Image description

Basis HD

Royaal instappakket

Uitgebreid basispakket inclusief FOX Sports Eredivisie 1

 • 56 tv-zenders waarvan 21 in HD
 • Meer dan 170 Meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders (41 in HD)
 • Canal Digitaal TV app
€22,95
per maand

Actie Nu gratis schotelset en geen eenmalige kosten bij een 2-jarig abonnement.

Bestel direct Vertel me meer
Image description

Entertaiment HD

Geniet van veel sport

Inclusief Ziggo Sport Select en Ziggo Sport Golf

 • 90 tv-zenders waarvan 37 in HD
 • Meer dan 170 vrij te ontvangen tv-zenders (41 in HD)
 • Canal Digitaal TV app
€34,95
per maand

Actie Nu gratis schotelset en geen eenmalige kosten bij een 2-jarig abonnement.

Bestel direct Vertel me meer
Image description

Tv op vakantie

Flexibel genieten

Kies uit een van onze drie Op Vakantie-pakketten

 • Kies van maart tot september
 • Kies zelf 6 vakantiemaanden
 • Kies zelf 3 vakantiemaanden
€7,95
per maand

Bestel direct

TELEVISIEZENDERS

Filteren:

Choose your filter

Basis HD


Familie HD


Entertaiment HD


Maps widget goes here

Beoordelingen van klanten

Zo beoordelen klanten van Canal Digitaal ons product en onze service

Heb je nog vragen?

 1. Kan ik ook in België tv-kijken met Canal Digitaal? Natuurlijk! Satelliet televisie trekt zich niets aan van landsgrenzen. Je kunt overal in Europa genieten van Canal Digitaal. En dus van alle Nederlandse zenders. Weten welke dat precies zijn? En welke tv- en radiozenders we extra (zonder meerkosten!) serveren? Klik hier.
 2. Ik heb een huis in België, kan ik hier Canal Digitaal bestellen? Ja. En dat is helemaal niet ingewikkeld. Eventueel sturen we zelfs de apparatuur naar je Belgische adres. De installatie van de apparatuur is prima zelf te doen, maar je kunt ook kiezen voor installatie door een monteur. Neem daarvoor contact op met de dichtstbijzijnde Canal Digitaal dealer. Dealers in het buitenland.
 3. Hoe kan ik contact met Canal Digitaal opnemen vanuit België? Vanuit België kunt u ons gewoon bereiken op ons reguliere nummer: +31 (0)88-0038555 U belt met dit klantenservicenummer tegen lokaal tarief en eventuele extra kosten die uw telefonieaanbieder rekent voor het bellen vanuit het buitenland naar Nederlandse lokale nummers. Wij adviseren u om de website van uw aanbieder te raadplegen. Let op: De (Europese) regelgeving rondom de kosten voor het bellen in landen van de Europese Unie is veranderd. Vanaf april 2016 geldt een maximum tarief wat uw provider aan roaming-kosten (de extra kosten die uw telefoonaanbieder rekent voor bellen of sms-en in het buitenland) mag rekenen binnen de Europese Unie. De roaming-kosten worden vanaf juni 2017 zelfs helemaal afgeschaft binnen de Europese Unie. Vanaf dat moment belt u vanuit een land binnen de Europese Unie naar het klantenservicenummer van Canal Digitaal tegen lokaal tarief. Raadpleeg de website van uw telefonieaanbieder voor de actuele kosten.
 4. Welk abonnement is het meest geschikt voor tv in België?

  Dit hangt af van je kijkwensen. Als je alleen in het vakantieseizoen (van 21 maart t/m 21 september) in het buitenland bent, raden we je onze abonnement Op Vakantie Basis aan. In deze periode ontvang je voor €15,95 p/mnd alle bekende Nederlandse radio- en tv-zenders (inclusief regionale zenders). Daarnaast ontvang je meer dan 170 vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders. In de periode tussen 21 september en 21 maart zijn alleen de vrij-te-ontvangen tv- en radiozenders beschikbaar.

  Heb je een eigen vakantiehuis en ga je ook in de winter naar dit adres, dan raden wij je Op Vakantie Flex 3 of 6 aan, vanaf € 20 per maand. Hiermee kun je 3 of 6 maanden naar keuze via een laptop, smartphone, tablet of je tv gewoon blijven kijken naar Nederlandse zenders. In bijna heel Europa!

 5. Werkt interactieve tv van Canal Digitaal ook in België? Helaas niet. Op dit moment worden interactieve diensten aan de grens geblokkeerd. Dit heeft niets te maken met onze techniek, maar alles met wet- en regelgeving. We lobbyen om hier verandering in te brengen. Mocht dat lukken, dan laten we dat uiteraard weten.
 6. Wat heb ik nodig om Canal Digitaal tv te kijken in het buitenland?

  Canal Digitaal biedt televisie via de satelliet aan. Je hebt dus een schotelantenne, ontvanger met smartcard en een tv-pakket nodig. Bij ons kies je uit een complete startersset (inclusief muurbeugel) en een handzame recreatieset, inclusief driepoot. De apparatuur is gemakkelijk te installeren. Kom je er toch even niet uit, dan helpt de klantenservice je graag en goed verder. Je kunt ook kiezen voor montage door een lokale dealer.

 7. Ik heb nog een andere vraag! Die beantwoordt onze klantenservice graag! Bel ons op 088-0038555 (lokaal tarief) of stuur een mailtje.