Klaar voor HD?

 • Wil jij ook genieten van televisie in HD-kwaliteit? Schakel dan nu over van tv-kijken naar tv 'beleven'.

  Alles wat je nodig hebt is een geschikte tv, een satellietontvanger en een schotel.

  Hoe weet ik of mijn tv geschikt is?

  Als je op je tv de volgende logo's aantreft, dan kun je tv beleven met HD! Verder heb je een HDMI-aansluiting nodig. In de handleiding van je tv vind je meer informatie.
  HD-logo's

  Hoe weet ik of mijn ontvanger geschikt is voor HD?

  In de handleiding van je ontvanger lees je of je ontvanger geschikt is voor HD. Is je ontvanger niet geschikt en overweeg je om een nieuwe ontvanger aan te schaffen? Bij onze TV-pakketten krijg je een HD-ontvanger in bruikleen:

  BasisHD en FamilieHD: M7 MZ-101 (interactieve HD-ontvanger)
  EntertainmentHD en TopHD: M7 DSR 8141 met opnamefunctie (momenteel niet leverbaar)

  Je kunt ook zelf een geschikte HD-ontvanger aanschaffen in onze webshop. Je kunt natuurlijk ook naar een van onze Excellent Dealers voor een persoonlijk advies en een breed assortiment. Kies in ieder geval een door ons gecertificeerde HD-ontvanger.

  Hoe weet ik of mijn kop en schotel geschikt zijn voor HD?

  Voor HDTV heb je een schotel met dubbele kop (Duo LNB) nodig. Ontvang je de regionale zenders, dan weet je zeker dat je een Duo LNB hebt. Heb je geen Duo LNB, bij onze pakketten krijg je een geschikte kop en schotel in bruikleen. 

  Wil je liever zelf een nieuwe kop aanschaffen, dan kun je in onze webshop terecht. Kijk eerst even binnen Mijn CanalDigitaal voor interessante aanbiedingen. Wil je liever persoonijk advies en de keuze uit een breed assortiment? Bezoek een van onze Excellent Dealers bij jou in de buurt.

  Zenderpakket

  Je apparatuur is geschikt! Het enige dat je nodig hebt is ons HDTV-pakket om te kunnen genieten van het rijkste aanbod HD-zenders van Nederland. Bel onze Klantenservice: 0900 - 9323 (€ 1 per gesprek) voor een persoonlijk aanbod!

  Naar onze veelgestelde vragen en antwoorden

CanalDigitaal® is een merk gebruikt door M7 Group S.A. | Rue Albert Borschette 2, L-1246 Luxembourg | 

R.C.S. Luxembourg : B 148.073 | Vestigingsvergunning n° 00143760/1 | Algemene voorwaarden | Privacy & Disclaimer | Over ons