Heerlijk koken tijdens kerst met 24Kitchen

Van het kerstdiner tot het kerstontbijt en de oudejaarsborrel: met 24Kitchen raak je deze winter meteen geïnspireerd voor het maken van de lekkerste drankjes en hapjes. Kook gemakkelijk live mee via de Canal Digitaal TV App of doe heerlijk wat inspiratie op vanaf de bank. Ontdek hier hoe je de zender kijkt én welke kookprogramma’s jij in december niet wilt missen.

24Kitchen kijken bij Canal Digitaal

Of je nu een recept zoekt voor tijdens kerst of een heerlijke lunch wil maken voor de verjaardag van je zoon of dochter: de kookprogramma’s van 24Kitchen zitten boordevol inspiratie. Hoe je deze zender kijkt? Gewoon bij Canal Digitaal, op kanaal 64. Je volgt de zender via je televisie of via je mobiel, tablet of laptop met de Canal Digitaal TV App. Ideaal, voor als je tijdens het kijken van een programma direct live mee wilt koken.

De lekkerste kookprogramma’s op 24Kitchen

Van inspiratie voor je gourmettafel tot kerstkoken met Jamie Oliver. Op 24Kitchen kijk je iedere dag naar de beste programma’s over koken en eten. Benieuwd welke programma’s je in december allemaal kan zien? Hieronder hebben we een aantal kijktips verzameld.

Jimmy’s Food Price Hike
In deze serie volgen we boer Jimmy Doherty die de wereld rondreist om te kijken hoe het bedrijf dat onze boodschappen rondbrengt de voedselprijzen beïnvloedt. Van ontbijt tot lunch en diner: in iedere aflevering focust hij zich op één maaltijd. Jimmy ontdekt en onderzoekt hoe de kosten van voedsel beïnvloed worden door de problemen uit de 21e eeuw.
Vanaf 25 december | 24Kitchen | 21:00 uur

Man vs Child: Chef Showdown
Of volwassenen beter kunnen koken dan kinderen? Niet altijd! Het programma Man vs Child: Chef Showdown bewijst het. In elke aflevering strijdt een ervaren chef tegen een kind om een gerecht het beste te bereiden. Beide zetten ze alles op alles om het voedsel zo perfect mogelijk klaar te maken, tot de jury een winnaar kiest. Zal de ervaren chef winnen? Of is de leerling beter?
Elke dinsdag | 24Kitchen | 21:00 uur

James Martin’s Great British Adventure
Koken én tegelijkertijd reizen? Chef James Martin doet het in James Martin’s Great British Adventure. Dit keer bezoekt de chefkok plekken als Schotland, Engeland, Wales en Noord-Ierland. Samen met een aantal chefs koken ze eten, maken ze plezier én leggen ze de lekkerste recepten uit.
Elke maandag | 24Kitchen | 21:00 uur

24Kitchen Gourmet Specials
Met de feestdagen voor de deur is het hoog tijd om dat gourmetstel weer uit de kast te halen. In 24Kitchen Gourmet Specials geeft Hugo Kennis je handige tips en recepten voor het gourmetten. Leer nieuwe gerechten kennen en ontdek hoe je het beste tijdens de feestdagen je gourmetstel benut.
Elke werkdag | 24Kitchen | 17:00 uur

Jamie & Jimmy’s Food Fight Club Christmas Special
Op zoek naar inspiratie voor je kerstdiner, -ontbijt of -borrel? Jamie en Jimmy helpen je in Jamie & Jimmy’s Food Fight Club Christmas Special. In dit programma gaan de twee vrienden samen een kookbattle aan voor wie het lekkerste kerstrecept op tafel kan zetten. Ben jij voor team Jamie? Of zie je liever team Jimmy winnen?
26 december | 24Kitchen | 21:00 uur

Veel kookplezier en fijne feestdagen!

Prijsvraag

Ben jij een echte kookfanaat? Doe dan mee met onze winactie en maak kans op een kookworkshop bij jou thuis voor 4 personen! Beantwoord de volgende vraag en laat je antwoord achter via een post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal. Het meest creatieve antwoord wint!

Vraag

Waarom zou jij graag de kookworkshop willen winnen?

Lees hier alle actievoorwaarden.