Animal Planet, zender van de maand november

Animal Planet is de zender van de maand november. Ben je een dieren- en natuurliefhebber? Dan is deze zender echt iets voor jou. Kijk tv-programma’s over het leven van dieren in het wild en ontdek natuurgebieden waarvan je het bestaan nog niet wist. Animal Planet is deze maand gratis te zien op kanaal 48.

Wil je na november de zender blijven kijken? Kies dan voor het Familie HD-pakket. Wij bespreken vier dierenprogramma’s die deze maand het kijken waard zijn op Animal Planet.

Vet Gone Wild: een van de pareltjes van Animal Planet

Dierenarts dr. Chris Brown vind je niet in de eerste de beste dierenkliniek. Voor hem is heel de wereld zijn praktijk. Zo behandelt Chris gewonde olifanten in de Thaise oerwouden, trekt hij door de Afrikaanse savanne om leeuwen te opereren en tagt hij kwetsbare haaien in Fiji. Volg Chris tijdens zijn indrukwekkende reizen naar exotische en afgelegen plekken om bedreigde dieren te helpen!

Wekelijks vanaf 2 november | Animal Planet | 18:15 uur

North Woods Law

North Woods Law is een programma over de jachtopzieners van New Hampshire Fish & Game. Voor deze natuurbeschermers in de Amerikaanse staat New Hampshire is geen dag hetzelfde. Van het beschermen van een reekalf die op het punt staat een drukke kruising te trotseren, tot het redden van een gezin dat op een berg onderkoeld dreigt te raken. De jachtopzieners zetten zich 100 procent in voor hun schitterende ‘Granite State’.

Wekelijks vanaf 15 november | Animal Planet | 19:10 uur

Monsters Inside Me

Hoe een parasiet een droomvakantie veranderde in een pijnlijke nachtmerrie. In Monsters Inside Me kijk je naar schokkende verhalen van mensen die besmet werden door onzichtbare organismen. Parasieten, dus. In dit bizarre programma vertellen slachtoffers welke heftige klachten deze ‘monsters’ veroorzaakten. Ook wordt onderzocht waar zo’n parasiet vandaan komt en vertellen artsen over de hevige strijd die zij moesten leveren om iemand van een parasiet te verlossen.

Wekelijks vanaf 19 november | Animal Planet | 18:15 uur

The Lion Queen: elke dag te zien bij Animal Planet

The Lion King kent iedereen, maar we stellen je graag voor aan The Lion Queen: Andi Rive. Deze stoere vrouw heeft als missie om het Glen Garriff Lion Reserve in Zuid-Afrika te redden. Om te voorkomen dat leeuwen ten prooi vallen aan de jachtindustrie heeft Andi een reservaat opgezet. Kijk mee hoe zij en andere medewerkers zorgen dat Afrika één van de grootste wildernissen ter wereld blijft. The Lion Queen is elke dag te zien, maar de tijden verschillen. Check daarvoor de TV Gids in de TV App.

12 november | Animal Planet | 15:30 uur

Wist je dat je deze dierenprogramma’s ook via onze app kunt kijken? Download de Canal Digital TV App hier.