Kijk de hele maand maart gratis naar Animal Planet

Het stormt, de regendruppels vallen met bakken uit de hemel en wij zijn haast verplicht om binnen te blijven. Hoe je deze koude dagen toch gezellig én leuk maakt? Dat doe je met programma’s over de natuur en het dierenrijk! Met Animal Planet als zender van de maand zit jij aan de buis gekluisterd en kijk je de hele maand maart gratis naar de beste programma’s. De zender is te zien op kanaal 48 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips op Animal Planet die jij écht niet wilt missen

Van huisdieren tot insecten en wilde dieren: op Animal Planet zie je de meest wonderlijke schoonheden uit onze natuur. Zo neem je onder andere een kijkje in het leven van wilde dieren met The Bronx Zoo of zie je hoe Jackson de meest gewelddadige katten weer tot rust brengt in My Cat From Hell. Wat je in de maand maart allemaal op Animal Planet kan zien? Wij zetten een aantal topprogramma’s op een rijtje die je zeker niet wilt missen:

Pit Bulls & Parolees
Wat een Pitbull en een ex-gevangene met elkaar gemeen hebben? Ze hebben beiden een slechte reputatie opgebouwd. In het programma Pit Bulls & Parolees geeft pitbulltrainer Tia Maria Torres beiden weer een nieuwe kans op een goed leven. In haar opvangcentrum heropvoedt ze verschillende Pitbulls die een moeilijk of slecht leven hebben. Ze probeert hiermee te laten zien dat deze honden helemaal niet zo gevaarlijk zijn als men denkt. Een groep ex-criminelen helpt haar bij het trainen van de Pitbulls. Zij proberen op deze manier weer een plekje terug te winnen in de maatschappij.

Vanaf 4 maart | Animal Planet | 12:45 uur

Coyote Peterson: Brave the Wild
De natuur zit vol bijzondere schoonheden. Hoe je die het beste ontdekt? Door naar Coyote Peterson: Brave the Wild te kijken. In dit programma reist Coyote, een YouTuber met ruim 15,5 miljoen abonnees, de wereld rond. Samen met zijn Coyote Pack, bioloog Mario Aldecoa en al zijn vrienden, gaat hij op zoek naar de meest fascinerende en iconische dieren die op onze planeet leven. Door middel van dit programma en zijn YouTube-kanaal probeert Coyote de nieuwe, jonge generatie ook een passie voor dieren te geven.

Vanaf 15 maart | Animal Planet | 20:05 uur

Ook na maart Animal Planet kijken?

Krijg je geen genoeg van al die programma’s over de natuur? En wil je ook na de maand maart Animal Planet kijken? Dit kan gemakkelijk met het Royaal-pakket. Je voegt dit extra zenderpakket eenvoudig toe aan je abonnement via Mijn Canal Digitaal. Hierna zijn alle programma’s van Animal Planet direct beschikbaar en kun jij meteen kijken!

Prijsvraag

Wil jij kans maken op een mooie prijs? En tijdens je volgende reis alle informatie op kunnen zoeken over de mooiste dieren? Doe mee met onze prijsvraag en maak kans op een iPad Mini ter waarde van €449,-. Weet jij het antwoord op onderstaande vraag? Laat dan je antwoord achter op de post in de feed op de Facebook-pagina van Canal Digitaal en wie weet win jij!

Vraag
Coyote Peterson reist samen met bioloog Mario Aldecoa en zijn vrienden de hele wereld over op zoek naar wilde dieren in Brave the Wild. Wat is het leefgebied van het dier de coyote?

  1. Azië
  2. Afrika
  3. Noord- en Midden-Amerika

Lees hier alle actievoorwaarden.