App- en zenderwijzigingen februari

Er zijn een aantal zenderwijzigingen in het zenderaanbod van Canal Digitaal. Daarover praten we je in dit blog graag bij. Ook zijn er software-updates beschikbaar voor de Canal Digitaal TV App.

Zenderwijzigingen Canal Digitaal februari 2018

Travelxp HD

Vanaf 5 februari voegen we Travelxp HD toe aan het zenderaanbod. Deze zender komt in het Familie HD-pakket. De zender is ter introductie in februari onze gratis zender van de maand.

History HD

Ook vanaf 5 februari: History HD Pan-Europees zal vervangen worden door History HD Benelux. De zender komt in ons Basis-pakket en is hiermee voor meer klanten te bekijken. De programmering van History HD Benelux is veel meer op de Nederlandse markt afgestemd en volledig Nederlandstalig. Krijg je History HD Benelux niet in beeld? Dan is het nodig de zenderlijst opnieuw in te laden, daarna vind je de zender op kanaal 49.

JimJam

Per 1 maart stopt JimJam met het uitzenden in Nederland.

Naamswijzigingen NPO themazenders

NPO themazenders krijgen een nieuwe naam. Bij Canal Digitaal kun je kijken naar NPO Best. Vanaf 26 maart is NPO 1 Extra de nieuwe naam van deze zender.

Update Canal Digitaal TV App

Op 24 januari hebben we een geüpdatete versie van de Canal Digitaal TV App aangeboden. Klanten die gebruikmaken van de gratis app krijgen in de loop van de dag de update aangeboden als ze de app openen.

Maak je nog geen gebruik van de Canal Digitaal TV App? Download deze dan gratis via de App Store (voor iOS-toestellen) of Google Play Store (voor Android-toestellen). Je kunt inloggen met jouw Mijn Canal Digitaal-gegevens. Heb je deze nog niet? Meld je dan aan.

Wat is nieuw?

  • Je kunt de app nu ook downloaden en gebruiken op een iPhone X en op apparaten die draaien op Android 8.
  • In de tv-gids heb je de mogelijkheid alle zenders te laten tonen. Dit is handig als je een opname wilt programmeren voor de HD-recorder M7 MP-201. Om via de app een opname te programmeren, moet de MP-201 op internet aangesloten zijn.
  • Gewijzigde interface voor de Android-player voor een betere kijkervaring.
  • Verbeterde stabiliteit en opstartsnelheid voor een snellere app.
  • Kleine bug-fixes en detailverbeteringen.

 

Download Canal Digitaal TV App Google Play Download Canal Digitaal TV App app store