Australian Open 2019 kijken

Tennisliefhebbers kijken er al reikhalzend naar uit: maandag 14 januari start de Australian Open van 2019, het eerste Grand Slam-toernooi van dit jaar. Eurosport zendt het toernooi uit en bij Canal Digitaal kun je het live kijken via tv en de TV App. Tijd om voor te beschouwen: wie zijn de favorieten bij de mannen en vrouwen? En wanneer komen de Hollandse Helden in actie?

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store

14-27 januari | Eurosport 1 & 2 | 0.15-14.45 uur

Over Australian Open 2019

De Australian Open is traditiegetrouw het eerste Grand Slam-toernooi van het jaar. Het vindt plaats in Melbourne Park, begint op 14 januari en eindigt op 27 januari. Vanwege het tijdsverschil zijn de meeste wedstrijden ’s ochtends en aan het begin van de middag live te zien in Nederland.

Australian Open 2019 kijken

De Australian Open is live te zien op Eurosport 1 en Eurosport 2. Goed nieuws: bij Canal Digitaal zitten de twee zenders allebei in het Basis HD-pakket en je kijkt ze op kanaal 28 en 29. Hier hoef je dus geen aanvullend zenderpakket voor te nemen. Ook kun je de tenniswedstrijden live kijken via de Canal Digitaal TV App. Ideaal voor in de trein naar werk!

Hollandse Helden op Australian Open 2019

Natúúrlijk doen er ook Nederlanders mee aan de Australian Open 2019. Daarbij kunnen we natuurlijk niet heen om Kiki Bertens, die 2018 afsloot in de top 10 van de wereldranglijst. Daarmee is ze een van de outsiders voor de titel in Melbourne.

Favorieten bij de mannen op Australian Open 2019

Bij de mannen verdedigt Roger Federer de titel. Ook dit jaar is de ervaren Zwitser ‘gewoon’ een van de favorieten, al zijn er meer kapers op de kust. Novak Djokovic lijkt terug te zijn van weggeweest. Misschien kan Federer ook rekenen op concurrentie van Rafael Nadal, al kampt de Spanjaard nog wel met wat blessures. Een outsider is Alex Zverev, die door bookmakers na Djokovic, Federer en Nadal als favoriet wordt beschouwd.

Australian Open 2019: kanshebbers bij de vrouwen

Bij de Australian Open zullen de ogen gericht zijn op Serena Williams. De Amerikaanse lijkt na haar zwangerschap weer op de weg terug te zijn, maar kon haar rentree op de US Open niet opluisteren met een zege in de finale. Integendeel: ze viel in de finale negatief op door haar gedrag. Daarom zal ze er waarschijnlijk alles aan doen om in Melbourne beter voor de dag te komen. Samen met Simona Halep is ze favoriet voor de Australian Open 2019, al raden we je ook aan om te letten op Angelique Kerber en Naomi Osaka. En natuurlijk op Kiki!

Dit jaar niets missen van de Australian Open? Met een tv-abonnement van Canal Digitaal kijk je het live. Via televisie én de TV App voor smartphone en tablet.

Bestel nu je tv-abonnement van Canal Digitaal

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store