AutoMotorSport HD, zender van de maand januari exclusief via de TV App

AutoMotorSport HD is de eerste zender van de maand van dit jaar. In januari zie je hier de beste autoprogramma’s en reviews over de meest uiteenlopende wagens. Deze zender van de maand is deze maand exclusief te zien via de Canal Digitaal TV App.

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store

Wil je ook na januari de beste autoprogramma’s blijven kijken via deze zender? AutoMotorSport HD zit in ons Entertainment HD-pakket. In januari kijk je onder andere de volgende programma’s via deze zender.

Der Einzeltest: korte reviews over specifieke auto’s

Bij AutoMotorSport HD zijn er dagelijks op verschillende momenten ‘Einzeltests’ te zien. Met deze programma’s kom je in vijf minuten alles te weten over een bepaalde auto, die tijdens de uitzending uitgebreid wordt getest. Van de Ford Edge tot de Mercedes-AMG C43 en van de KIA Carens tot de Mazda CX-3.automotorsport hd zender van de maand einzeltest canal digitaal tv app

Die Tester: alle ins en outs over de mooiste wagens

AutoMotorSport HD is het tv-kanaal van het gerenommeerde Duitse magazine Auto, Motor und Sport. Genoeg vakkennis daar en dat wordt ook gebruikt voor de tv-zender. Dit komt vooral goed tot zijn recht in de uitgebreide autotests in ‘Die Tester’. In een uitzending van een kwartier tot twintig minuten worden twee auto’s uitgeprobeerd. Vaak zijn dit echte pareltjes, zoals de Porsche 718 Boxter en Audi TTS. Welke is  de betere van de twee? Na het programma weet je het.

automotorsport hd zender van de maand die tester canal digitaal tv app

Fast Lap: auto’s in actie op topsnelheid

Een beetje autoliefhebber ziet een auto het liefst op hoge snelheid in actie. Ook dan zit je goed bij de zender van de maand, want dagelijks komt het programma ’Fast Lap’ voorbij op AutoMotorSport HD. In een half uur wordt een sportauto, zoals de Audi S1 of Corvette C7, onder de loep genomen en op topsnelheid flink aan de tand gevoeld. Dé manier om alles te weten te komen over topprestaties van de beste auto’s.

automotorsport hd zender van de maand fast lap canal digitaal tv app

Cars ‘n’ Stripes: genieten van Amerika’s muscle cars

Gek op auto’s met een rauw randje? Dan zit je goed met het programma Cars ‘n’ Stripes. Hierin worden Amerikaanse muscle cars in het zonnetje gezet, zoals de Chevrolet Corvette en andere helden uit de sixties en seventies. Wat maakt deze auto’s zo bijzonder? En waarom zijn ze zo geliefd bij hun eigenaars? In dit programma verlekker je je aan mooie auto’s en het is meerdere keren per dag te zien op AutoMotorSport  HD.

De zender van de maand, AutoMotorSport HD, is te zien op kanaal 37 en is ook te zien via de Canal Digitaal TV App.

Download Canal Digitaal TV App Google PlayDownload Canal Digitaal TV App app store