Beste films in november bij Canal Digitaal

Ook deze maand zie je bij Canal Digitaal weer een heel scala aan spannende, indrukwekkende en mooie films. Welke dat zijn? Hieronder zie je een selectie van de beste films in november op tv bij Canal Digitaal. En natuurlijk wanneer je deze pareltjes kunt zien. Je kunt ze natuurlijk bekijken via satelliet-tv, maar ook via de Canal Digitaal TV App en Live TV. De films worden op meerdere momenten deze maand uitgezonden en je kunt ze op ieder moment terugkijken in de Canal Digitaal TV App! Voor actuele uitzendtijden, check onze tv-gids.

De meeste beste films zijn te zien op Film Europe HD. Deze zender vind je op kanaal 25 en zit in ons Basis HD-pakket. Je hoeft hiervoor dus geen extra zenderpakket te nemen!

We have a pope

Habemus Papam: we hebben een paus! Het zijn de legendarische woorden die na afloop van het conclaaf in de Sixtijnse Kapel worden uitgesproken. Vaak hangt hier een zweem van mystiek omheen. De film Habemus Papam geeft hierin een komisch, doch tikje dramatisch inkijkje in. Een van de kardinalen wordt tot paus verkozen, maar raakt vervolgens in paniek. Voordat hij besluit of hij het ambt aanvaart, moet hij er nog goed over nadenken of hij wel echt paus wil worden. Aanrader!

Op 7 november om 20.15 uur gratis te zien op Film Europe HD, kanaal 25

Amour

Dit Oscar-winnende drama is een absolute must-see. Niets is sterker, mooier én breekbaarder dan liefde, blijkt in Amour. Georges en Anne zijn een echtpaar op leeftijd. Op een dag krijgt Anne een beroerte, wat gevolgen heeft op het leven van het oude echtbaar. Dan wordt goed duidelijk hoe ver de liefde tussen de twee gaat. Maar misschien niet op de manier die je zou verwachten…

Onder andere op 6 november om 23.30 uur gratis te zien op Film Europe HD, kanaal 25

We need to talk about Kevin

We hadden het al eens eerder over Kevin. We need to talk about Kevin is een film waarbij je op het puntje van je stoel zit en na afloop toch wel diep onder de indruk bent. Een getalenteerde cast onder aanvoering van de intrigerende Tilda Swinton zet namelijk een zeer goede acteerprestatie neer. Het verhaal gaat over de jonge Kevin, die iets vreselijks heeft gedaan. In flashbacks zie je hoe Kevin is opgegroeid en wat voor jongen het is. Intrigerend!

Onder andere op 2 november om 17.00 uur gratis te zien op Film Europe HD, kanaal 25

Route Irish

Over de oorlog in Irak van begin deze eeuw verschenen al een boel films. Route Irish speelt zic ook af in het Irak van na de invasie. Fergus is in dienst van een beveiligingsbedrijf dat in Irak actief is. Wanneer een vriend van hem omkomt legt hij zich niet neer bij de officiële uitleg van diens dood. En dus moet hij in Irak op onderzoek uit. Een thriller waarbij je echt van begin tot eind geboeid blijft.

Onder andere op 2 november om 22.00 uur gratis te zien op Film Europe HD, kanaal 25

Assasin’s Creed

Assasin’s Creed is al jaren een begrip onder gamers. Nu is er ook een film van gemaakt, met niemand minder in de hoofdrol dan acteur Michael Fassbender, bekend van onder andere Shame in de hoofdrol. Hij is de ‘Assasin’ die wordt teruggestuurd in de tijd om mee te doen in een ondergrondse oorlog tussen Assasin’s en Templars in het Spanje van de 15e eeuw. Een indrukwekkende en spannende film!

Vanaf 17 november te zien bij Film 1

Wat vind jij de beste films die op tv komen?

De films van hierboven zijn een kleine selectie van de beste films die in november te zien zijn. Er is genoeg ander moois te zien. Heb jij nog een goede kijktip voor medefilmliefhebbers?