Zenderwijzigingen maart

In maart zijn er een aantal zenderwijzigingen bij Canal Digitaal. Daar praten we je graag over bij. Wat zijn de zenderwijzigingen die maart te bieden heeft? Je leest ze hieronder.

Zender van de maand: EDGEsport HD

Nog geen genoeg van sport na de Olympische Winterspelen? Kijk dan naar onze gratis zender van de maand: het extreme sportkanaal EDGEsport HD. Op kanaal 36 vind je 24 uur per dag de beste actiesporten. Met onder andere skateboarden, inline-skaten, BMX, wakeboarden en motorsport.

In maart brengt EDGEsport HD geweldige events op je tv: live verslag van de Burton US Open of Snowboarding, Crankworx in Rotorua (het grootste mountainbike festival ter wereld) en het e-Sports event DOTA 2.

Nieuwe zender: DocuBox

Op 6 maart voegen we een mooie zender toe aan ons zenderpakket: DocuBox. Deze natuurzender is te zien vanaf Familie HD. De schoonheid van onze planeet wordt in documentaires prachtig uitgelicht. DocuBox neemt je mee op ontdekkingstocht om samen de mysteries van de Aarde te ontrafelen. Natuur, wildlife, reizen, cultuur, wetenschap en milieu komen uitgebreid aan bod bij deze zender. Houd deze pagina in de gaten voor het juiste kanaalnummer.

Zenderstop

We hebben je vorige maand al verteld dat AMC Networks gaat stoppen met het aanbieden van JimJam in Nederland. Sinds 1 maart is deze zender niet meer beschikbaar in Nederland. Vanaf 1 maart verdwijnt ook Outdoor Channel HD uit ons aanbod.