Zelf kiezen wat er op tv is? Het kan met Canal Digitaal Films!

Soms is er gewoon even niets leuks op tv. Wist je dat je dan altijd zelf iets kan kiezen om te kijken? Met Canal Digitaal Films heb je keuze uit de beste films van Europese bodem. Zo ontdek je altijd iets bijzonders!

Canal Digitaal Films is onze nieuwe on-demand dienst. Nu vraag je je misschien af, wat is dat eigenlijk? Met een on-demand dienst kies je zelf een film uit die je wil kijken. Vervolgens bekijk je deze film op een tijdstip wanneer jij dat wil. Met Canal Digitaal Films heb je keuze uit de leukste, beste en meest wonderlijke films die in Europa zijn gemaakt. Want wie zegt dat de beste films alleen uit Hollywood komen? Canal Digitaal brengt deze films dus bij je thuis. Lekker voor als er niets op tv is, je gewoon even geen zin hebt in reclame-onderbrekingen of iets bijzonders wil ontdekken. Want dáár ben je met Canal Digitaal Films zeker van!

Uit welke films kan ik kiezen met Canal Digitaal Films?

Van Denemarken tot Portugal en van Italië tot Noorwegen: Canal Digitaal Films heeft een aanbod van films uit alle Europese windstreken. In totaal heb je keuze uit meer dan honderd films. Hieronder bevinden zich echte kaskrakers, zoals het veelgeprezen Melancholia van Lars von Trier en het Oscarwinnende La Grande Bellezza van Paolo Sorrentino. Benieuwd naar het volledige Canal Digitaal Films aanbod? Download dan de Canal Digitaal TV App. Onder ‘Canal Digitaal Films’ zie je het actuele aanbod. Zo weet je precies uit welke films je kunt kiezen!

Wat heb ik nodig om een film via Canal Digitaal Films te bekijken?

Heb je je keuze gemaakt en wil je via Canal Digitaal een mooie film zien? Het is wél goed om te weten dat je een film alleen kunt bekijken via internet. Je ontvangt de film dus niet via de satelliet. Om Canal Digitaal Films te gebruiken, is het dus nodig dat je interactieve ontvanger verbonden is met internet. Je hebt dan trouwens allerlei handige voordelen.

Het is ook mogelijk om een on-demand film van Canal Digitaal Films via de app of in je browser te bekijken. Tip: is je tv-ontvanger niet verbonden met internet? Je kunt de film dan ook met de app via een Chromecast afspelen op je televisie. Hoe handig is dat?

Film Europe HD, de reguliere zender voor Europese films

De films van Canal Digitaal Films zijn niet exclusief voor on-demand. Een klein deel van het aanbod wordt namelijk ook via Film Europe HD uitgezonden. Dit is een nieuwe zender in het Basis HD-pakket van Canal Digitaal. Deze vind je op kanaal 25. Zeker de moeite waard om even uit te checken!

Heb je al een Canal Digitaal abonnement? Goed nieuws, dan kun je meteen naar Canal Digitaal Films kijken! Wil je ook de beste Europese films kijken? Canal Digitaal bestellen is zó gebeurd :-)!