Canal Digitaal zenderwijzigingen: C Music TV nu in Familie HD-pakket

Gelukkig nieuwjaar! Wij starten 2018 met een paar zenderwijzigingen. Vanaf 3 januari is de zender C Music TV nieuw in het Familie HD-pakket. Daarnaast kun je nu in HD-kwaliteit kijken naar de zender Stingray iConcerts. We vertellen je graag alles over onze zenderwijzigingen.

C Music TV is te vinden op kanaal 97.

Nieuw in het Familie HD-pakket: C Music TV

C Music TV is een zender waar je filmmuziek kunt zien én luisteren. De soundtracks van de beste films komen hier voorbij. Daarnaast zendt C Music TV klassieke muziek uit. Dit doet de zender 24/7 met programma’s als C Music TV Cappuccino in de ochtend en C Music TV Sundown aan het begin van de avond. Op deze momenten kun je genieten van een breed scala aan filmmuziek en klassieke muziek.

In HD-kwaliteit concerten kijken met Stingray iConcerts

Stingray iConcerts, onze zender van de maand van december, wordt vanaf 3 januari als HD-zender aangeboden. Je vindt de zender op kanaal 94 en hij zit in ons Entertainment HD-pakket. Zo luister je nu niet alleen in de beste kwaliteit naar livemuziek, je ziét het nu ook in de best mogelijke kwaliteit. De expressie van je favoriete artiesten zag je nog nooit zó goed. Ultiem genieten! Wij zochten een paar aanraders voor je uit.

The Rolling Stones live at Glastonbury

In 2013 speelde The Rolling Stones voor de eerste keer ooit op Glastonbury, het grootste muziekfestival van Groot-Brittannië. Uiteraard op de Pyramide Stage, het hoofdpodium. En natuurlijk ging het dak eraf, met klassiekers als I Can Get No Satisfaction en Sympathy For the Devil als ultieme publieksfavorieten. Mis het niet!

5 januari | Stingray iConcerts | 9.01 uur

Lana Del Rey live the iTunes Festival

In 2012 was de Amerikaanse zangeres Lana Del Rey net doorgebroken toen ze op het iTunes Festival in Londen een intiem optreden gaf. Hierin zingt ze op ingetogen wijze een aantal van haar mooiste nummers, zoals Born To Die en Video Games. Een optreden dat je gegarandeerd kippenvel bezorgt! Helemaal nu je de emoties in HD kunt bekijken!

6 januari | Stingray iConcerts | 17.33 uur

Bon Jovi live from Wembley

In 1995 was de Amerikaanse band Bon Jovi misschien wel op het hoogtepunt van zijn roem. In dat jaar trad de band op in een uitverkocht Wembley-stadion in Londen, voor meer dan 70 duizend fans. Natuurlijk passeren toppers als Livin’ On A Prayer en Always de revue. Kortom: tijd voor wat mooie guilty pleasures!

7 januari | Stingray iConcerts | 20.00 uur

Overige zenderwijzigingen Canal Digitaal

Naast de komst van C Music TV en het aanbieden van Stingray iConcerts in HD-kwaliteit zijn er nog een aantal zenderwijzigingen. Vanaf 3 januari zijn de zenders Food Network en Travel Channel als free-to-air-zenders te ontvangen via de kanalen 339 en 341. Daarvoor waren de zenders onderdeel van het Familie HD-pakket. De zender Fine Living verdwijnt uit het aanbod.

Welk concert of soundtrack ga jij kijken?