Live Champions League kijken

De voorrondes van het nieuwe Champions League seizoen zitten erop. 32 van de beste Europese voetbalclubs hebben zich weten te kwalificeren voor het prestigieuze ‘miljoenenbal’. Ook Ajax dingt dit jaar weer mee voor de winst, als enige Nederlandse club. Wil jij Ajax volgen in hun race naar de winst van de Champions League? Goed nieuws: op Veronica kijk je de Champions League live op tv. En deze zender zit gewoon in het Basis HD-pakket van Canal Digitaal.

Live Champions League kijken bij Canal Digitaal

Als groot voetbalfanaat wil jij natuurlijk nooit iets missen van je favoriete clubs. Daarom kijk je de Champions League gewoon op Veronica. Wil je meer voetbal kijken? Dan is het Ziggo Sport Totaal-pakket iets voor jou.

Ziggo Sport Totaal
Met dit pakket ontvang je Ziggo Sport Voetbal, waarop je de Champions League, WK-kwalificaties, de Premier League en meer voetbal kijkt. Ook ontvang je met dit pakket Ziggo Sport Select, waarop je bijvoorbeeld Fomule1 en NBA kijkt. En je kijkt al je golfwedstrijden op Ziggo Sport Golf.

Canal Digitaal TV App
Ben je tijdens de wedstrijd niet thuis? Geen probleem! Via de Canal Digitaal TV App kun je altijd overal onderweg iedere wedstrijd via je telefoon, tablet of laptop kijken. Je hebt geen tv meer nodig, want al je favoriete programma’s heb je gewoon in je broekzak. Gebruik de app op vijf verschillende toestellen en kijk onbeperkt tv. Zo mis je nooit wat van je favoriete wedstrijd!

De Champions League: begin van de groepsfase

We laten de zenuwslopende kwalificatieronden achter ons: de groepsfase van de Champions League kan beginnen! Ajax is de enige Nederlandse club die dit seizoen meedoet. Na een fantastische Europese campagne in het seizoen 2018-2019, waar Ajax verrassend de halve finale van de Champions League haalde, zijn de verwachtingen hoog voor de Amsterdamse club.

Sterspelers Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt hebben Ajax verruild voor FC Barcelona en Juventus, dus de nieuwe aankopen die hen vervangen hebben wat gaten te vullen. De eerste wedstrijd van de groepsfase speelt Ajax tegen Lille. Ook zullen de Amsterdammers het in de groepsfase opnemen tegen Valencia en Chelsea. Valencia is interessant, omdat Ajax hier een oude bekende tegenkomt: Jasper Cillessen keept nu bij de Spaanse club.

Voorbeschouwing Ajax-Lille

Op 17 september speelt Ajax tegen Lille een thuiswedstrijd om 21:00 uur in de Johan Cruijff ArenA. Hoe de Ajacieden het ervan af gaan brengen? Het kan nog alle kanten op gaan.

Lille doet het erg goed in Frankrijk, maar draait niet mee in de elite, zoals Ajax dat in Nederland doet. Streepje voor bij Ajax dus. Maar de Amsterdammers zijn nog steeds niet ‘op niveau’ na het gewissel van spelers. De opstelling oogt rommelig en verandert vaak. Het team draait nog niet soepel en dat kan nadelig zijn voor de club. Laten we hopen dat het nog een beetje ‘inkomen’ was de afgelopen wedstrijden en dat we nu aan ‘het echte’ voetballen beginnen.

Champions League Ajax groepsfase 1

Tot aan december spelen de clubs hun wedstrijden van de eerste groepsfase. Het schema voor Ajax ziet er als volgt uit:

Datum Tegenstander Plaats Tijdstip
Dinsdag 17 september Lille Thuis 21:00 uur
Woensdag 21 oktober Valencia Uit 18:55 uur
Woensdag 23 oktober Chelsea Thuis 21:00 uur
Dinsdag 5 november Chelsea Uit 21:00 uur
Woensdag 27 november Lille Uit 21:00 uur
Dinsdag 10 december Valencia Thuis 21:00 uur

Zo kijk jij de Ajax-wedstrijden via Ziggo Sports Select

Via het extra Ziggo Sport Totaal-pakket kijk je bij Canal Digitaal naar alle Champions League wedstrijden. Daarnaast kijk je ook andere (internationale) voetbalcompetities, maar ook Formule1, NBA Basketbal, Golf en meer!

Ben jij ook benieuwd hoe Ajax het speelt tegen Lille? Je kijkt de eerste speeldag van Ajax in de groepsfase van de Champions League op Ziggo Sports Select en Veronica.

Kijk dinsdag 17 september live naar Ajax tegen Lille om 21:00 uur via Ziggo Sports Select.