Live Champions League kijken

De kop is er af! En goed ook, want de groepsfase van de Champions League is alweer op de helft. Ajax gaat na drie wedstrijden samen met Chelsea aan kop in Groep H. Daarom wordt de volgende wedstrijd heel belangrijk, want die speelt Ajax uit bij Chelsea. Live deze wedstrijd van de Champions League kijken? Dat kan bij Canal Digitaal bij Veronica in het Basis HD-pakket.

Live Champions League kijken bij Canal Digitaal

Als groot voetbalfanaat wil jij natuurlijk nooit iets missen van je favoriete clubs. Daarom kijk je de Champions League gewoon op Veronica. Wil je meer voetbal kijken? Dan is het Ziggo Sport Totaal-pakket iets voor jou.

Ziggo Sport Totaal

Met dit pakket ontvang je Ziggo Sport Voetbal, waarop je de Champions League, WK-kwalificaties, de Premier League en meer voetbal kijkt. Ook ontvang je met dit pakket Ziggo Sport Select, waarop je bijvoorbeeld Formule 1 en NBA kijkt. En je kijkt alle golfwedstrijden op Ziggo Sport Golf.

Canal Digitaal TV App

Ben je tijdens de wedstrijd niet thuis? Geen probleem! Via de Canal Digitaal TV App kun je altijd overal onderweg iedere wedstrijd via je telefoon, tablet of laptop kijken. Je hebt geen tv meer nodig, want al je favoriete programma’s heb je gewoon in je broekzak. Gebruik de app op vijf verschillende toestellen en kijk onbeperkt tv. Zo mis je nooit wat van je favoriete wedstrijd!

De Champions League: groepsfase op de helft

Drie van de zes speelrondes zijn er nu geweest in de groepsfase. Daarmee kan een goede eerste balans worden opgemaakt. Hoe doet Ajax het tot nu toe? Best goed. De Amsterdammers wonnen hun eerste twee wedstrijden, van Lille en Valencia. Afgelopen wedstrijd ging minder goed: Chelsea kwam op bezoek en won door een late goal van Michy Batshuayi.

Andere groepen zijn er ook. Verrassingen aldaar? Real Madrid heeft het lastig in Groep A, met vier punten uit drie wedstrijden. De Koninklijke won van Galatasaray, verloor van Paris-Saint Germain en speelde gelijk tegen Club Brugge. Ook Tottenham Hotspur, finalist van vorig jaar, kent een stroeve start. In Groep B hebben de Spurs vier punten. Een opvallend resultaat? De denderende 2-7 nederlaag tegen Bayern München.

Voorbeschouwing Chelsea – Ajax

De eerstvolgende Champions League-wedstrijd van Ajax is opnieuw tegen Chelsea. Nu gaan de Amsterdammers op bezoek in Londen om revanche te nemen. De wedstrijd is op dinsdag 5 november en begint om 21.00 uur.

Ajax zal beter voor de dag moeten komen dan de vorige keer. Ja, een doelpunt werd discutabel afgekeurd en misschien had de club van trainer Erik ten Hag ook een penalty moeten krijgen in de openingsfase. Nee, goed speelde Ajax echter niet. Combinaties verliepen stroef en slordig. Sterkhouders als Hakim Ziyech, Dušan Tadić en Nicolás Tagliafico haalden niet hun gebruikelijke niveau. Die moeten een tandje bijschakelen om in Londen een beter resultaat te behalen dan in Amsterdam. Gaat dat lukken? Bij winst zet Ajax een grote stap richting de volgende ronde. Bij verlies? Dan moet het alle zeilen bijzetten om de volgende ronde te halen.

Champions League Ajax groepsfase

Thuisclub Uitclub Datum Tijdstip Uitslag
Ajax Lille 17-9-2019 21.00 3-0
Valencia Ajax 2-10-2019 21.00 0-3
Ajax Chelsea 23-10-2019 18.55 0-1
Chelsea Ajax 5-11-2019 21.00
Ajax Valencia 27-11-2019 21.00
Lille Ajax 10-12-2019 21.00

Ajax in de Champions League kijken via Ziggo Sports Select

Via het extra Ziggo Sport Totaal-pakket kijk je bij Canal Digitaal naar alle Champions League wedstrijden. Daarnaast kijk je ook andere (internationale) voetbalcompetities, maar ook Formule 1, NBA Basketbal, Golf en meer!

Ben jij ook benieuwd hoe Ajax speelt tegen Chelsea? Je kijkt de vierde speeldag van Ajax in de groepsfase van de Champions League op Ziggo Sports Select en Veronica.

Kijk dinsdag 5 november live naar Ajax tegen Chelsea om 21.00 uur via Ziggo Sports Select.