Live Champions League kijken

De groepsfase van de Champions League loopt alweer bijna op zijn einde. In Groep H is het nog zinderend spannend: Ajax, Chelsea én Valencia hebben alle drie nog zicht op een plek in de knock-outfase. De laatste speelronde is dus allesbeslissend. Live de laatste wedstrijden van de groepsfase van de Champions League kijken? Dat kan bij Canal Digitaal via Veronica in het Riant-pakket.

Live Champions League kijken bij Canal Digitaal

Als groot voetbalfanaat wil jij natuurlijk nooit iets missen van je favoriete clubs. Daarom kijk je de Champions League gewoon op Veronica. Wil je meer voetbal kijken? Dan is het Ziggo Sport Totaal-pakket iets voor jou.

Ziggo Sport Totaal

Met dit pakket ontvang je Ziggo Sport Voetbal, waarmee je nog meer voetbal kan kijken. Zo kun je kijken naar de Champions League, WK-kwalificaties, de Premier League en meer. Ook ontvang je met dit pakket Ziggo Sport Select, waarop je bijvoorbeeld Formule 1 en NBA kijkt. En je kijkt alle golfwedstrijden op Ziggo Sport Golf.

Canal Digitaal TV App

Ben je tijdens de wedstrijd niet thuis? Geen probleem! Via de Canal Digitaal TV App kun je altijd en overal onderweg iedere wedstrijd via je telefoon, tablet of laptop kijken. Je hebt geen tv meer nodig, want al je favoriete programma’s heb je gewoon in je broekzak. Gebruik de app op vijf verschillende toestellen en kijk onbeperkt tv. Zo mis je nooit wat van je favoriete wedstrijd!

Laatste speelronde groepsfase Champions League kijken

Vijf van de zes speelronden in de groepsfase van de Champions League zijn nu geweest. Na een 2-0 overwinning uit bij Lille gaat Ajax met tien punten aan kop. Chelsea en Valencia staan gedeeld tweede met acht punten. Ajax heeft daarmee aan een gelijkspel tegen Valencia genoeg om zich te plaatsen voor de knock-outfase van de Champions League.

Voorbeschouwing Ajax – Valencia

Op dinsdag 10 december is om 21.00 uur de aftrap bij Ajax – Valencia in de Champions League. De situatie is simpel: bij winst voor Ajax of een gelijkspel, gaan de Amsterdammers door naar de volgende ronde. Valencia moet winnen om door te gaan. Ajax is dan afhankelijk van hoe Chelsea tegen Lille speelt. Ook de Engelsen moeten winnen om door te gaan: bij verlies van Ajax is een gelijkspel voor Chelsea niet genoeg om de volgende ronde te halen.

Ajax – Valencia is dus een belangrijke wedstrijd. Misschien wel de belangrijkste van het jaar. Overwinteren in de Champions League betekent veel prijzengeld voor Ajax. De Amsterdammers hebben goede papieren tegen Valencia, want de heenwedstrijd in Spanje werd gewonnen met 3-0. Hakim Ziyech, Quincy Promes en Donny van de Beek scoorden.

Voor Ajax – Valencia wordt er weer veel verwacht van het duo Ziyech-Promes. De twee spelers vinden elkaar steeds makkelijker. Zeker als Ziyech vanaf rechts een lange bal indraait bij de tweede paal. Promes is er dan vaak als de kippen bij om de bal in het netje te prikken. Lukt dat dinsdag weer?

Goed nieuws voor Ajax is dat het centrale duo weer van de partij is: Joël Veltman en Daley Blind waren beiden geschorst in de wedstrijd tegen Lille, al deden hun vervangers Lisandro Martínez en Perr Schuurs het meer dan goed. Houdt Ajax opnieuw de 0 tegen Valencia? Dinsdag gaan we het zien.

Champions League Ajax groepsfase

Thuisclub Uitclub Datum Tijdstip Uitslag
Ajax Lille 17-9-2019 21.00 3-0
Valencia Ajax 2-10-2019 21.00 0-3
Ajax Chelsea 23-10-2019 18.55 0-1
Chelsea Ajax 5-11-2019 21.00 4-4
Lille Ajax 27-11-2019 21.00 0-2
Ajax Valencia 10-12-2019 21.00

Ajax in de Champions League kijken via Ziggo Sport Select

Via het extra Ziggo Sport Totaal-pakket kijk je bij Canal Digitaal naar alle Champions League wedstrijden. Daarnaast kijk je ook andere (internationale) voetbalcompetities, maar ook Formule 1, NBA Basketbal, Golf en meer!

Ben jij ook benieuwd hoe Ajax speelt tegen Valencia? Je kijkt de zesde speeldag van Ajax in de groepsfase van de Champions League op Ziggo Sports Select en Veronica.

Kijk dinsdag 10 december live naar Ajax tegen Valencia om 21.00 uur via Ziggo Sports Select.