de 10 beste filmkussen

Smak! Op 6 juli is het Wereld Kusdag, oftewel de internationale dag van het kussen. Of zoenen, of hoe je het maar wilt noemen. Deze dag is in het leven geroepen vanuit de gedachte dat veel mensen niet echt stilstaan bij deze bezigheid, en zoenen meer zien als een formaliteit of begroeting. Iets wat je altijd maar tussendoor doet, zeg maar.

Op Wereld Kusdag worden vaak verschillende activiteiten georganiseerd, waarbij er veel records worden verbroken, zoals de langste zoen of de meeste kussen. Wij vonden deze dag een perfect moment om de 10 beste, meest romantische en mooiste filmkussen voor je op een rij te zetten. En natuurlijk om je er weer even aan te herinneren hoe fijn zoenen eigenlijk is ūüėČ Hoeveel van deze beroemde zoensc√®nes heb jij gezien?

10. Spiderman

9. Lady & de Vagebond

8. Notting Hill

7. Brokeback Mountain

6. Twilight

5. Gone With The Wind

4. Casablanca

3. Ghost

2. Titanic

1. The Notebook

Ben je door deze fragmenten helemaal in romantische sferen geraakt? Geen probleem, het thema van onze speciale kijktips van deze week is romantiek. Bekijk snel onze tv-gids voor de beste romantische programma’s van deze week.

Film1 toevoegen aan je pakket?

Wil je altijd de mooiste romantische films kunnen zien? Voeg dan Film1 toe aan je abonnement via de Mijn Canal Digitaal omgeving. Voor maar ‚ā¨13,95 per maand geniet je van een geweldige samenstelling van premi√®res, nieuwe films en series. Je ontvangt alle vier Film1 zenders: Film1 Premiere HD, Film1 Action, Film1 Family en Film1 Drama. Ben je nog geen klant bij Canal Digitaal? Kies dan hier je abonnement en voeg Film1 toe aan je pakket.