De Luizenmoeder kijken

De Luizenmoeder is met seizoen 2 terug van weggeweest. En dat Nederland is nog steeds gek is op deze hilarische satire serie op NPO 3 blijkt wel uit de kijkcijfers van de eerste aflevering: bijna 4 miljoen kijkers! Je kunt de serie kijken bij Canal Digitaal via tv of via de TV App. Heb je een aflevering van De Luizenmoeder gemist? Geen probleem! Alle afleveringen van De Luizenmoeder kun je tot zeven dagen na de uitzending terugkijken bij Canal Digitaal via TV Gemist.

De Luizenmoeder kijken

De Luizenmoeder seizoen 2 belooft wederom dé nieuwe hitserie van AVROTROS op NPO 3 te worden. Zo begint basisschool ‘De Klimop’ aan een nieuw schooljaar waarin juf Ank groep vier onder haar vleugels neemt. Elke ochtend start Ank de dag met het beroemde ‘Hallo allemaal’-liedje, maar dan wel met een nieuwe ijzersterke tekst. In dit nieuwe schooljaar wordt een moslimgezin met zoontje Achmed verwelkomt . Juf Ank denkt precies te weten hoe je zijn naam juist uitspreekt, wat best ongemakkelijk aanvoelt.

Verwacht dit tweede seizoen weer hilarische termen die stiekem iedere ouder zal herkennen. Bijvoorbeeld ‘curlingouder’. Dat is een ouder die alle obstakels in het leven van zijn of haar kind uit de weg wil bezemen. Los van het tweede seizoen dat nieuwe obstakels en legendarische termen voor Nederland in petto heeft, is de cast nagenoeg (nieuw zijn Amir, Esma en Achmed) hetzelfde als seizoen 1. Gelukkig maar!

(tekst gaat verder onder de video)

De Luizenmoeder is elke zondag om 20.25 op NPO 3 te zien. In totaal zijn er tien afleveringen.

Aflevering 2: Gezien als Meisje | NPO 3 | 20.25u | kanaal 3

Uitzending gemist?

Heb je de laatste aflevering van De Luizenmoeder gemist en wil je hem graag terugkijken? Dat kan gemakkelijk via TV Gemist. De interactieve functies zijn te gebruiken wanneer jouw tv-ontvanger is verbonden met het internet of wanneer je interactieve tv van Canal Digitaal hebt. In ons zenderoverzicht kan je een overzicht vinden van welke interactieve diensten er op welke zenders beschikbaar zijn.

De Luizenmoeder kijken met de Canal Digitaal TV App

Ben je klant bij Canal Digitaal? Kijk dan De Luizenmoeder gratis terug via de Canal Digitaal TV App. Met de app kun je de laatste aflevering gemakkelijk opzoeken via de zoekfunctie. Ook kun je afleveringen opnemen en op een later moment terugkijken. Zo weet je zeker dat je niets van De Luizenmoeder mist! Nog geen klant? Probeer Canal Digitaal nu de eerste maand gratis.