De Prijzen Poule: voorspel WK Voetbal uitslagen en maak kans op prijzengeld!

Zit jij tijdens een spannende voetbalwedstrijd op het puntje van de bank? Schreeuw jij het hardst van iedereen als Van Persie nét mist? En trakteer jij de hele kroeg op bier als jouw club wint? Voor alle fanatieke voetbalfans hebben we goed nieuws. Tijdens het WK Voetbal organiseren we een spannende Prijzen Poule, waarmee je voorspellingen maakt voor het WK Voetbal. En jazeker, je kan er écht goed geld mee verdienen. Dus nodig al je vrienden en collega’s uit en ga voor die pot deze zomer! Hoe? Dat leggen we hieronder uit.

WK Voetbal uitslagen voorspellen, hoe werkt dat?

Zodra je je voor de Prijzen Poule registreert, kun je meteen beginnen met het spel. Het allerleukst is natuurlijk om samen met je vrienden en collega’s poules op te zetten! Je kan zoveel ‘Mini Leagues’ opzetten als je maar wilt. Een voor je familie, een voor je voetbalvrienden (uiteraard), een voor je collega’s, een voor je kroegmaten, enzovoorts. Nodig al je vrienden uit en ding mee naar het prijzengeld!

Wat kun je winnen tijdens het WK Voetbal?

Geld! Iedere ronde maak je kans op wel 100.000 euro. Met in totaal vijf rondes, maak je dus uiteindelijk kans op 500.000 euro! Maar er is meer… De speler met de meeste punten in totaal wint een Canal Digitaal Entertainment-jaarabonnement, inclusief Samsung 55 inch 4K Ultra HDR tv! Ook reiken we een prijs uit aan het team met gemiddeld het hoogste aantal punten: 2.500 euro. Des te meer reden om je vrienden op te trommelen en een team te vormen. En je wint natuurlijk eeuwige roem bij je vrienden en kennissen. Wie is de échte voetbalkenner?

De spelregels van de Prijzen Poule

Het WK Voetbal begint op 14 juni en de laatste wedstrijd zal op 15 juli gespeeld worden. Je kan voor iedere wedstrijd een voorspelling invoeren. Deze sla je uiterlijk vóór 12:00 uur ‘s middags op de dag van de wedstrijd op. Ben je net te laat met je voorspelling of ben je vergeten deze op te slaan? Dan kun je gewoon weer met de volgende wedstrijd meedoen.

Je scoort de volgende punten per voorspelling:

  • 3 punten voor een correcte score
  • 1 punt voor een correcte uitslag (winst/gelijkspel/verlies)
  • 0 punten voor een verkeerde uitslag (winst/gelijkspel/verlies)

Penalty’s en verlenging tellen niet mee, blessuretijd wel. Het gaat om de tussenstand van een wedstrijd op het moment dat de scheidsrechter na 90 minuten fluit. Wie voorspelt de juiste uitkomst?

Maar Nederland doet toch niet mee aan het WK Voetbal?

Klopt. Maar als trouwe voetbalfan zit jij natuurlijk niet bij de pakken neer tijdens het WK Voetbal deze zomer. Stiekem is het best leuk dat je nu zélf kan beslissen voor welk team je bent. Wie heeft nu echt de beste spelers ter wereld?

Ook al doet Nederland niet mee, er zijn genoeg wedstrijden te zien die heel spannend zullen zijn! Gastland Rusland trapt op 14 juni het WK af met een eerste wedstrijd tegen Saoedi-Arabië. Argentinië, van wie we tijdens het WK Voetbal in 2014 de halve finale verloren, staat op 16 juni tegenover IJsland op het gras. Titelverdediger Duitsland speelt zijn eerste wedstrijd op 17 juni tegen Mexico en onze zuiderburen zullen op 18 juni hun eerste wedstrijd spelen tegen Panama. Spannende wedstrijden tussen spannende landen. Méér dan genoeg reden dus om toch op dat puntje van de bank plaats te nemen en te voorspellen wie wint!

Waar kan ik het WK Voetbal kijken?

Je kijkt alle wedstrijden van het WK Voetbal live op NPO 1 tijdens NOS Studio Sport. Tegen het einde van het WK Voetbal zullen er wedstrijden gelijktijdig gespeeld worden. Deze worden dan op NPO 1 en NPO 3 uitgezonden. Natuurlijk kun je via de Canal Digitaal TV App ook live tv kijken op je smartphone of tablet.