December muziekmaand: bijzondere extra’s deze maand

Elk jaar willen we onze kijkers in december met iets extra’s verrassen. Ook dit jaar is er een speciale programmering om al het moois van de decembermaand, zoals de Top 2000, met jullie te delen.

Genieten van Serious Request, Top 2000 en de Telekids Opblijfavond

De extra’s voor december vind je terug op verschillende kanalen die speciaal deze maand zijn vrijgegeven. De extra’s worden in de loop van december vrijgegeven, de blog wordt dan geüpdate met het juiste kanaal waar je de extra’s kan zien.

3FM Serious Request

Het jaarlijks terugkerende Glazen Huis van 3FM is dit jaar via een livestream bij NPO 101 TV terug te zien. Serious Request vindt dit jaar van 18 december tot 25 december plaats. Het Glazen Huis staat dit jaar in Apeldoorn en DJ’s van dienst zijn Domien Verschuuren, Angelique Houtveen en Sander Hoogendoorn. Elke dag is er tussen 19.25 en 20.25 uur op NPO 3 een Serious Request-update. Voor wie niets wil missen van Serious Request is er een livestream, die je via NPO101 op kanaal 56 kunt volgen!

Maandag 18 t/m maandag 25 december | NPO101 | kanaal 56

Top 2000 luisteren Canal DigitaalTop 2000

De lijst der lijsten: de Top 2000! Wil je hier niets van missen? Na Serious Request is het de beurt aan de Top 2000. Vanaf 25 december kun je de lijst der lijsten weer volgen! Kijken naar de Top 2000 kan dit jaar ook, via NPO101 op kanaal 56!

Maandag 25 t/m zondag 31 december | NPO101 | kanaal 56

Nationale Opblijfavond

Voor iedereen die op 31 december nog lang niet naar bed wil! Op 31 december vanaf 18.00 uur kun je naar de Nationale Opblijfavond van RTL Telekids kijken. Deze zender hebben we die dag tijdelijk opengesteld. RTL Telekids zit vol vermaak voor de kids zodat zij ook kunnen genieten van al het moois dat oudejaarsavond te bieden heeft.

Zondag 31 december | RTL Telekids | vanaf 18.00

Nog meer muziek met Stingray iConcerts

In december is de zender van de maand de muzikale zender Stingray iConcerts. Bij Stingray iConcerts zie je de mooiste concerten van wereldsterren en kun je genieten van bijzondere balletvoorstellingen. Precies op tijd voor de feestdagen!  Perfect als achtergrondmuziek voor jouw kerstdiner of om te kijken (en te luisteren!) tijdens de Oud & Nieuw-borrel met vrienden en familie.