E! Entertainment: onze nieuwe zender van de maand!

Wil jij op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit Hollywood? Dan hebben we goed nieuws voor je: E! Entertainment is namelijk onze zender van de maand juni. Lees snel verder hoe je de zender kunt ontvangen!

Over E! Entertainment

E! Entertainment is na RTL Crime de nieuwe zender van de maand. Het is dé zender met het laatste nieuws uit Hollywood en Showbizz-land. De zender komt geregeld met nieuwsupdates waarin het laatste nieuws uit de showbizz met je wordt gedeeld. Dit is misschien wel te vergelijken met Shownieuws, maar dan met vooral internationaal nieuws. De Amerikaanse zender zendt zijn programma’s 24/7 uit: zo mis je dus niets!

Keeping up with the Kardashians

E! Entertainment zendt naast nieuwsbulletins ook allerlei real life-soaps uit. Zo ‘keep’ je bij E! echt ‘up’ met de Kardashians. Ook wordt de Second Wives Club door E! op de voet gevolgd. Deze dames staan op het punt de tweede of derde vrouw van iemand te worden. Benieuwd hoe dat uitpakt? Dat kun je dus sowieso deze maand volgen bij Canal Digitaal.

Fashion

Ook als modeliefhebber zit je goed bij E! Entertainment. Dagelijks zendt het Celebrity Style Story uit en hierin wordt per aflevering een celeb onder de loep genomen. Wat droeg hij of zij vijf jaar geleden? En wat is nu de stijlkeuze van deze celeb? Altijd grappig om te zien wat er vroeger ‘in’ was en waarvan je je nu niet meer voor kunt stellen dat mensen dat droegen. Herkenbaar, toch?

Zo ontvang je E! Entertainment

Weet je genoeg en wil je jouw tv afstemmen op E! Entertainment? Je vindt deze zender van de maand op kanaal 58. Wil je de zender óók na deze maand blijven ontvangen? Deze zender zit in ons – hoe kan het ook anders – Entertainment HD-pakket.