E! Entertainment is zender van de maand

Tijd voor wat gossip en glamour! In juli is E! Entertainment zender van de maand bij Canal Digitaal en dus toegankelijk voor alle abonnementen. Van de laatste trends tot nieuwtjes over celebs en de filmindustrie. Kijk heel de maand naar de beste programma’s over de Hollywood showbizz. Wil je daarnaast kans maken op een leuk sportpakket? Doe dan mee met de win-actie op Facebook. E! Entertainment uit het Entertainment HD-pakket is te zien op kanaal 58 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips E! EntertainmentE!Logo_E!_Entertainment_Canal_Digitaal

Van Keeping Up With The Kardashians tot een kijk in het leven van Fashion Police-presentatrice Giuliana Rancic. De programma’s op E! Entertainment zijn gemaakt voor de echte showbizz- en entertainment liefhebber. Dit zijn een aantal programma’s die je zeker niet wilt missen:

Revenge Body with Khloé Kardashian

In dit programma staat de liefde voor jezelf centraal. Of je je nu wel eens buitengesloten, alleen of niet geaccepteerd voelt: Hollywoodster Khloé Kardashian helpt de verschillende deelnemers om de controle over hun leven te herpakken en hun vertrouwen terug te winnen. Samen met een team van professionele make-upartiesten en trainers geeft ze de ultieme make-over om hun leven drastisch te veranderen. Allemaal met maar één doel: de wereld laten zien dat de deelnemers er zeker wel toe doen. Want de beste wraak is de mensen die aan je twijfelden, laten zien wat ze missen: een krachtig persoon, die zich op zijn best voelt door er goed uit te zien.

Zondag 14 juli | E! Entertainment | 21:00 uur

Dating: No Filter

Ga jij wel eens op een (blind) date? Dan weet je vast hoe lastig, maar ook grappig het daten af en toe kan zijn. In Dating: No Filter geeft een groep comedians hilarisch commentaar op singles die naar een blind date gaan. Allen zijn ze op zoek naar hun perfecte match, maar niet elk afspraakje loopt gesmeerd. Van ongemakkelijke blunders tot lachwekkende momenten en pure romantiek. Bereid je voor op een goede dosis humor, eerlijkheid en liefde.

Elke vrijdag | E! Entertainment | 21:00 uur

Flip It Like Disick

In het programma Flip It Like Disick nemen we een kijkje in het leven van Scott Disick. De Hollywoodster, bekend uit Keeping Up With the Kardashians, zal zich in de serie voornamelijk storten op de wereld van onroerend goed en luxe renovaties. Samen met een team van interieurontwerpers koopt Disick dure huizen, knapt ze op en verkoopt ze daarna weer. Van unieke projecten tot huizen van beroemde vrienden: zal het Scott lukken om elk opgeknapt huis weer te verkopen?

Vanaf 11 augustus | E! Entertainment | 22:00 uur

Prijsvraag: win een gaaf sportpakket

Wil jij kans maken op een aantal mooie prijzen? Doe dan mee aan de E! Entertainment prijsvraag. Geef via Facebook antwoord op de onderstaande vraag en maak kans op één van de drie sportpakketten.

Vraag

Khloé Kardashian laat zien dat het veranderen van jezelf veel verder gaat dan alleen af en toe een work out doen in de sportschool. Noem haar ook: de koningin van motiverende uitspraken. Wat is jouw inspirerende levensmotto waarmee jij je persoonlijke doelen behaalt?

Voorbeeld: ‘What doesn’t kill you makes you stronger’.

Deel je antwoord op deze Facebook-pagina en wie weet win jij een van de prijspakketten. Lees hier de actievoorwaarden van deze winactie.

Nog meer E! Entertainment kijken?

Krijg je geen genoeg van al die programma’s over de showbizz? Ook na de maand juli kun je gewoon naar E! Entertainment kijken met het Entertainment HD-pakket. Heb je dit pakket niet? Pas dan gemakkelijk je abonnement aan via mijn Canal Digitaal.

En is je favoriete programma op tv, maar ben je een keertje niet thuis? Geen probleem! Via de gratis Canal Digitaal TV App volg je alle programma’s wanneer je maar wilt.