Dit is de Eredivisie stand van het moment

Nog vier ronden te gaan en dan is het Eredivisie-seizoen alweer afgelopen. Van de spanning en sensatie die deze laatste wedstrijden meebrengen, kun je met Canal Digitaal volop meegenieten. Of je nu thuis vanaf de bank meejuicht, via de schotel van je vakantiehuis meegeniet of onderweg op je smartphone via Pocket TV kijkt: met Canal Digitaal geniet je overal optimaal van de beste voetbalwedstrijden.

Gelijke standen Ajax en PSV

Ajax en PSV staan op het moment gelijk met 74 punten en Ajax staat op basis van doelsaldo bovenaan. Met nog vier speelrondes in het verschiet, wordt dat aanpoten voor PSV. Maar ook Ajax mag zeker geen steken laten vallen. In het seizoen 2006-2007 gingen de twee clubs al eerder nek-aan-nek. Beide teams eindigden toen met 75 punten, maar PSV werd met een minimaal verschil in doelsaldo kampioen: +50 om +49. Nemen de Ajacieden dit jaar de ultieme revanche door op basis van doelsaldo kampioen te worden? Wij zijn reuze benieuwd!

Speelronde 31

We zitten alweer midden in speelronde 31. Zal Ajax nog extra punten scoren tegen Groningen en dit keer PSV overtreffen? En zal De Graafschap nog winst behalen bij VVV? Bekijk hieronder alle wedstrijden uit speelronde 31:

Vrijdag 19 april

Heracles – Hereveen

Zaterdag 20 april

Emmen – Utrecht

VVV – De Graafschap

Groningen – Ajax

Vitesse – PEC

Feyenoord – AZ

Zondag 21 april 

Excelsior – Willem II

PSV – ADO

Fortuna – NAC

Speelronde 32

Daarna is het snel doorpakken, want vanaf dinsdag 23 april start speelronde 32 alweer. Geen tijd voor rust, punten scoren! Bekijk hieronder alle wedstrijden uit speelronde 32:

Dinsdag 23 april

De Graafschap – Emmen

Heerenveen – VVV

AZ – Heracles

Ajax – Vitesse

Woensdag 24 april

Utrecht – Fortuna

NAC – Feyenoord

PEC – Groningen

Donderdag 25 april

ADO – Excelsior

Willem II – PSV

Eredivisie kijken via de Canal Digitaal TV App

Heb je televisie via de satelliet van Canal Digitaal, dan ontvang je gratis de Canal Digitaal TV App. Via deze app kijk je live televisie via je smartphone en tablet. Ook in het buitenland. Wil je nóg meer zenders kijken? Kies dan voor het ‘Bomvol’ pakket voor € 14,95 per maand. De Eredivisie kijk je op FOX Sports 1. Deze zender zit ook in het ‘Bomvol’ pakket.