Live Europa League kijken

De groepsfase van de Europa League is in volle gang. Dit jaar plaatsen zich maar liefst drie Nederlandse clubs hiervoor. Het zijn PSV, Feyenoord en AZ die de eer gaan verdedigen. Wij beschouwen voor op hun aankomende wedstrijd en je leest hier hoe je de Europa League kunt kijken.

Feyenoord, PSV en AZ in de Europa League

Op donderdag 24 oktober staat de derde speelronde in de groepsfase van de Europa League op het programma. Benieuwd naar wat je van de wedstrijden van Feyenoord, PSV en AZ kan verwachten? Wij blikken vooruit op de volgende wedstrijden.

Young Boys – Feyenoord

Feyenoord speelt in Groep G tegen FC Porto, Glasgow Rangers en Young Boys uit Bern. Na een 1-0 verlies tegen Glasgow Rangers en een 2-0 winst tegen FC Porto, is nu Young Boys aan de beurt. Op donderdag 24 oktober nemen de Rotterdammers het tegen de Zwitsers op in het Stade de Suisse. Alle deelnemers in Groep G staan op dit moment gelijk met drie punten, maar Feyenoord staat op basis van doelsaldo bovenaan. Om deze koppositie te behouden, zal Feyenoord dus moeten winnen van Young Boys. De Zwitsers verloren tijdens de groepsfase al eerder van FC Porto met 2-1, maar tegen Glasgow Rangers wonnen ze met 2-1. Zal het Feyenoord lukken om de zege te behalen?

Donderdag 24 oktober | FOX Sports 1 | 18:55 uur

PSV – LASK Linz

PSV speelt in Groep D tegen Rosenborg BK, Sporting CP en LASK Linz en is met zes punten koploper. Het lukte de Eindhovenaren om de eerste twee wedstrijden in de groepsfase te winnen. Zo wonnen ze met 3-2 van Sporting CP en zelfs met 4-1 van Rosenborg BK. LASK Linz staat derde in zijn groep en won eenmaal met 1-0 van RBK. Zal PSV de sterkste uit de groep kunnen blijven en ook weten te winnen van LASK Linz?

Donderdag 24 oktober | FOX Sports 1 | 21:00 uur

AZ – FC Astana

Wil je er écht een voetbalavond van maken? Ook AZ speelt op 24 oktober een wedstrijd in de Europa League. AZ speelt in groep L tegen FK Partizan Belgrado, Manchester United en Astana FK. Waar PSV en Feyenoord koplopers in hun groep zijn, pakt de groepsfase voor AZ iets minder denderend uit. Beide wedstrijden speelde de club gelijk, waaronder ook knap tegen wereldtopper Manchester United. Voor de Alkmaarders wordt het de komende wedstrijden dus nog even aanpoten om uiteindelijk in de knock-outfase te komen. FC Astana staat laatste in de groep met nul punten. Zou het AZ dit keer dan tóch lukken om de zege te behalen? En daarmee zijn ongeslagen status te behouden? Dat zou knap zijn!

Donderdag 24 oktober | FOX Sports 2 | 18:55 uur

Mis geen wedstrijd met de Canal Digitaal TV App

Waar je ook bent de Europa League live kijken? Dat kan met de Canal Digitaal TV App, die in de hele Europese Unie te gebruiken is. Ideaal als je in de trein zit en je live wilt kijken naar je favoriete club. Of als je in het buitenland bent en de lokale tv het niet uitzendt. Donderdag is de vaste speeldag van de Europa League. In de groepsfase zijn er altijd twee wedstrijden achter elkaar: de eerste om 18.55 uur, de tweede om 21.00 uur. Heerlijk avondje Europa League dus! Natuurlijk ook te kijken met satelliet-tv of tv via internet van Canal Digitaal. Geen schotelabonnement? Dan is het Bomvol-pakket een aanrader!

Met satelliet-tv of tv via internet van Canal Digitaal hoef jij dit seizoen niets te missen van de Nederlandse clubs in de Europa League. De wedstrijden zijn live te zien bij FOX Sports en RTL 7. Stuk voor stuk zenders die je bij Canal Digitaal gewoon ontvangt. De Europa League live op tv kijken? Dat kan op donderdag, de vaste speeldag van de Europa League. Heerlijk avondje Europa League op tv dus! Ben je niet thuis? Dan kun je natuurlijk ook Europa League live kijken via de TV App.

Kijk de UEFA Europa League live op FOX Sports

Wil je alle Europa League wedstrijden live kijken? Dan zit je goed bij FOX Sports, dat sowieso op FOX Sports 1 wedstrijden uitzendt. Zijn er meerdere wedstrijden met Nederlandse clubs tegelijk? Dan zijn de wedstrijden ook op andere FOX Sports-kanalen te zien. Met het FOX Sports Compleet-pakket kijk je dan alles van de Europa League live. Zo hoef je geen wedstrijd van je favoriete club te missen.

Speelschema van de Europa League wedstrijden

Benieuwd welke wedstrijden nog meer op het programma staan? In de groepsfase beginnen wedstrijden altijd om 18:55 en 21:00 uur.

Speelschema PSV in Europa League

Thuisploeg   Uitploeg Datum Aftrap
PSV LASK Linz 24 oktober 21.00
LASK Linz PSV 7 november 18.55
Sporting Portugal PSV 28 november 21.00
PSV Rosenborg BK 12 december 18.55

Speelschema Feyenoord in Europa League

Thuisploeg   Uitploeg Datum Aftrap
Young Boys Feyenoord 24 oktober 18.55
Feyenoord Young Boys 7 november 21.00
Feyenoord Glasgow Rangers 28 november 18.55
Porto Feyenoord 12 december 21.00

Speelschema AZ in Europa League

Thuisploeg   Uitploeg Datum Aftrap
AZ Astana 24 oktober 18:55
Astana AZ 7 november 18.55
AZ Partizan Belgrado 28 november 18:55
Manchester United AZ 12 december 21:00