Jouw maandelijkse dosis entertainment bij Film1 Premiere in juni

Bekijk deze maand een paar van de beste acteerprestaties door Hollywoodsterren als Ben Affleck, Nicolas Cage, Rosamund Pike, Matt Dillon, Kate Beckinsale en vele anderen op Film1 Premiere.

Film1 Premiere presenteert in juni een nieuwe lichting hooggewaardeerde en vermakelijke films om van te genieten! Onder de highlights van deze maand bevinden zich: het Oscar-genomineerde mysterie Gone Girl, de veelgeprezen politieke thriller Nothing But the Truth, de razendsnelle misdaadthriller Runner Runner en Lord of War, een zwarte komedie naar een waargebeurd verhaal.

Gone Girl

Geregisseerd door de ervaren filmmaker David Fincher (Fight Club) en gebaseerd op de wereldwijde bestseller van Gillian Flynn, volgt Gone Girl het lief en leed van de getrouwde Nick en Amy Dunne (Ben Affleck en Rosamund Pike) en het heftige mediacircus dat ontstaat wanneer Amy plotseling wordt vermist. Wanneer de politie begint te vermoeden dat Nick iets met de verdwijning te maken heeft, is alle aandacht op hem gericht. De geweldige vertolking van Rosamund Pike leverde haar een Oscarnominatie op voor Beste Actrice. Dit pakkende drama houdt je tot aan het eind in zijn greep en is te zien op zaterdag 6 juni om 20:30 bij Film1 Premiere.

Nothing But The Truth

De veelgeprezen politieke thriller Nothing But the Truth speelt zich af in Washington, D.C. Journaliste Rachel Armstrong (Kate Beckinsale) riskeert een mogelijke gevangenisstraf wanneer ze de identiteit van CIA-agente Erica Van Doren (Vera Farmiga) onthult en weigert haar bron prijs te geven. Het openbaar maken van een geheim agent geldt als verraad en daardoor vormt degene van wie Rachel de informatie heeft gekregen een mogelijk gevaar voor de nationale veiligheid. De meedogenloze aanklager Patton Dubois (Matt Dillon) wil via een jury de identiteit van Rachels bron afdwingen. Beckinsale, Farmiga en Dillon worden aangevuld door Hollywoodsterren als Angela Bassett als de doortastende redacteur van de Capital-Sun Times en veteraan Alan Alda als een eersterangs advocaat. Zie hoe dit verhaal zich ontvouwt op zondag 7 juni om 20:30 bij Film1 Premiere.

Runner Runner

In de razendsnelle misdaadthriller Runner Runner – geproduceerd door Leonardo DiCaprio – speelt Justin Timberlake de hoofdrol van student Richie Furst, die zijn vanwege een eerdere carrière op Wall Street niet in aanmerking komt voor een beurs. Hij probeert zijn studie te bekostigen met zijn talent voor online pokeren, maar verliest al zijn geld aan een valsspeler op de website van Ivan Block (Ben Affleck). Hierop komt Ivan met een voorstel dat Richie maar moeilijk kan afslaan… Blijf op het puntje van je stoel zitten met deze thriller die wordt uitgezonden op vrijdag 12 juni om 20:30 uur bij Film1 Premiere.

Lord of War

Tot slot geeft het wrange komische drama Lord of War een intelligent inkijkje in de verwerpelijke wapenhandel. Nicolas Cage speelt Yuri Orlov, een opportunistische zakenman die schandalig rijk is geworden met de verkoop van wapens aan oorlogslanden. Al snel komt hij in het vizier van Interpol en wordt hij geconfronteerd met de moraliteit van zijn werk. In deze gestileerde en gedurfde actiefilm wordt Cage bijgestaan door bekende acteurs als Jared Leto, Ethan Hawke en de legendarische Donald Sutherland. Lord of War is geïnspireerd op een waargebeurd verhaal en wordt uitgezonden op zondag 28 juni om 20:30 uur bij Film1 Premiere.

Film1 toevoegen aan je pakket?

Kan je maar geen genoeg krijgen van al die goede films op tv? De komende 6 maanden kun Film1 kijken voor maar € 5,- per maand (daarna betaal je €13,95 per maand en kan je maandelijks opzeggen). Wil je gebruikmaken van dit speciale actieaanbod? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via 088-0038555 (lokaal tarief). Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur.