Alles over Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Wil je dit jaar nog één keer dat zomerse gevoel terughalen? Dat kan. Van woensdag 10 tot en met zondag 14 oktober is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 in Utrecht. Hartstikke handig om alvast inspiratie op te doen voor je vakantie in 2019.

Over de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

Dit jaar wordt de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018 alweer voor de 54e keer georganiseerd. Het is dé beurs om je te verlekkeren aan alles rondom kamperen, caravans en vakanties. Ook om inspiratie op te doen, want op de grote beurs kom je genoeg stands tegen die leuke ideeën meegeven voor de vakantie van volgend jaar.

Activiteiten op Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2018

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs trakteert bezoekers elk jaar op allerlei leuke activiteiten om aan mee te doen. In 2018 is dat niet anders.

Pop-up camping

Zin om dit jaar nog één keer er met de camper, caravan, vouwwagen of tent op uit te gaan? Er is een heuse pop-up camping op de beurs van dit jaar. Deze staat op parkeerterrein P2 van de Jaarbeurs in Utrecht. Leuk is ook dat je de Bovag-pitstop kunt doen om de staat van je camper of caravan te laten checken. Zo weet je wat je voor volgend jaar moet doen om op vakantie te gaan met een caravan of camper in topconditie.

Bij het bestellen van je toegangskaarten voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kun je meteen een plek reserveren op de pop-up camping. Een plek met stroom kost 27,50 euro per nacht, een plek zonder stroom 20 euro.

Prijzenfestival

Nóg een leuke activiteit? Hebben we voor je. Het Hal(f) 12 prijzenfestival. Elke dag is er om 11.30 uur in hal 12 een prijzenfestival waarbij waanzinnige prijzen worden weggegeven. De hoofdprijs? Een campervakantie. In 2017 waren andere leuke prijzen een waardecoupon voor kamperen in Oostenrijk, rugzakken, Bluetooth-speakers en een gratis lidmaatschap voor de Nederlandse Kampeerauto Club.

Proefrit maken

Al een tijdje die mooie camper of caravan op het oog? Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kun je proefritten maken. Dit gebeurt onder deskundige begeleiding van een expert die je alle ins en outs over de auto of caravan kan vertellen. Je moet je hiervoor wel van tevoren aanmelden.

Tips voor de beginnende kampeerder

Ben je nog niet zo thuis in het kamperen? Geen probleem. Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs is er ook een plein genaamd ‘camperen voor broekies’. Je kunt hier terecht bij echte pro’s die je tips en praktische informatie geven. Helemaal gericht dus op de beginnende kampeerder. Wees gerust: ook als je zelf al wat meer ervaring hebt, mag je hier nog steeds je vraag stellen.

Kinderen mee? Geen probleem

Kamperen: de perfecte vakantie voor een gezin met kinderen, toch? Dat snappen ze ook op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Daarom zijn er genoeg activiteiten voor kinderen. Deze activiteiten zijn op verschillende locaties op het Jaarbeurs-terrein verspreid. Ook kun je samen met je kinderen erachter komen welke manier van kamperen het beste bij jullie past. Ideaal als jullie volgend jaar voor het eerst willen gaan kamperen.

Kaartjes voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Wil je naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs? Dan kun je nu al je tickets bestellen. Als je dat online doet ben je goedkoper uit. Bestel je voor 10 oktober? Dan ben je extra goedkoop uit. Een dagkaart is verkrijgbaar vanaf 10 euro, een middagkaart vanaf 7 euro. Je kunt ook voordelig met de trein gaan: voor 24 euro heb je al een treinkaart én toegang tot de beurs. Check hier alle prijzen voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs.