Kijk Cartoon Network gratis in april

Goed nieuws voor cartoonliefhebbers! Cartoon Network is namelijk onze zender van de maand april. Dit betekent dat je deze zender de hele maand gratis ontvangt met elk Canal Digitaal-pakket.

Over Cartoon Network

Dit is dé cartoonzender van Nederland. Je ziet hier elke dag de leukste cartoons en tekenfilms. Van de Powerpuff Girls tot De Wonderlijke Wereld van Gumbal en van Tijd voor Avontuur tot Steven Universe. Het aanbod van Cartoon Network is groot en enorm gevarieerd.

Bovendien heeft de zender deze maand wat extra’s voor jou in petto. Voor een ‘trip down memory lane’ ben je hier aan het juiste adres, want je ziet hier deze maand maar liefst vier Scooby Doo-films. Na deze maand ben je dus weer helemaal op de hoogte van de avonturen van Fred, Velma, Daphne en de anderen ;-).

Ook tijdens het Paasweekeinde zit je goed bij onze zender van de maand. Dan zendt Cartoon Network namelijk verschillende Marathon Mixes uit. Nadat je alle Paaseitjes hebt gevonden, kun je dan eindeloos naar jouw favoriete tekenfilms kijken.

Cartoon Network bij Canal Digitaal

Weet je genoeg en wil je meteen kijken? Pak dan je afstandsbediening en ga naar kanaal 42. En wil je na deze maand geen afscheid nemen van deze zender? Overweeg dan ons Rijk-pakket te nemen. Cartoon Network is namelijk standaard onderdeel van dit zenderpakket.