Televisie op vakantie met Canal Digitaal

Canal Digitaal heeft een nieuw type abonnement voor televisie: Op Vakantie. Met dit pakket kun je overal in Europa live tv kijken. Je plant je abonnement zelf in, zodra je weet wanneer je op vakantie gaat. Het abonnement biedt keuze uit drie vakantiepakketten, geschikt voor verschillende soorten vakantiegangers. Welk type vakantieganger je ook bent, er is altijd een tv-pakket dat bij je past. Zo kijkt iedereen Nederlandse live televisie op vakantie, in bijna heel Europa. Hoe precies, dat leggen we hier uit.

Terwijl het sportseizoen op volle toeren draait, wordt het ook tijd om lekker je vakantiehuisje op te zoeken. Of misschien trekken jullie er dit jaar een paar weken met de caravan op uit? Hoe dan ook, jij volgt het sportseizoen van 2018 op de voet. Thuis én tijdens je vakantie, want sportzenders zoals FOX Sports, Ziggo Sport Totaal en Eurosport neem je gewoon met je mee op vakantie. Live zien hoe Max Verstappen de Grand Prix wint, met Kiki Bertens mee naar Wimbledon en even lekker meejuichen tijdens het WK voetbal. Dus haal je camper van stal of koppel je caravan maar vast aan, want de sportzomer 2018 is helemaal van jou. Welk Op Vakantie-pakket past bij jou?

Kijk televisie op vakantie van maart tot september

Ben jij een lekker-lang-op-vakantieganger? Kies dan voor het Op Vakantie Basis-pakket. Dit abonnement loopt van 21 maart tot 21 september. Jij ontvangt dus zes maanden non-stop Nederlandse televisie. Het zenderpakket omvangt 55 tv-zenders, waarvan 23 in HD.

Voor Op Vakantie Basis betaal je 15,95 euro per maand en eenmalig 49,95 euro registratiekosten. Als je nu voor een Op Vakantie Basis-pakket kiest, ontvang je de eerste zes maanden 50% korting en bedragen de registratiekosten slechts 15 euro. Het kost dan dus minder dan 65 euro!

Kies zelf zes vakantiemaanden

Het Op Vakantie Flex 6-pakket is voor de lekker-lang-en-flexibel-op-vakantiegangers die er vaak op verschillende momenten in het jaar tussenuit knijpen. Dit pakket is een jaar geldig en je kiest zelf je zes vakantiemaanden. Ga jij bijvoorbeeld drie maanden in het voorjaar en drie maanden in het najaar op pad met de camper? Dan neem jij je favoriete programma’s gewoon met je mee. Het zenderpakket omvangt 55 tv-zenders, waarvan 24 in HD, inclusief FOX Sports Eredivisie 1 HD.

Een Flex 6-abonnement is 20 euro per maand, vooraf te betalen. Eenmalig betaal je 49,95 euro registratiekosten. Als je nu voor een Op Vakantie Flex 6-pakket kiest, ontvang je de eerste zes maanden 50% korting en bedragen de registratiekosten slechts 15 euro. Voor zes maanden betaal je dan dus maar 75 euro!

Kies zelf drie vakantiemaanden

Het Op Vakantie Flex 3-pakket is erg handig voor de lekker-flexibele-vakantiegangers. Uiterst geschikt voor iedereen die tot drie maanden verdeeld over een jaar vakantie viert in Europa. Je kiest zelf de drie vakantiemaanden in de Mijn Canal Digitaal-omgeving. Het zenderpakket omvangt 55 tv-zenders, waarvan 24 in HD, inclusief FOX Sports Eredivisie 1 HD.

Een Flex 3-abonnement is 25 euro per maand, vooraf te betalen. Eenmalig betaal je 49,95 euro registratiekosten. Als je nu voor een Op Vakantie Flex 3-pakket kiest, ontvang je de eerste drie maanden 50% korting en bedragen de registratiekosten slechts 15 euro. Het kost dan dus maar 52,50 euro!

Hoe werkt Op Vakantie Flex met Canal Digitaal?

  1. registreer jezelf in de Mijn Canal Digitaal-omgeving
  2. via het tabblad ‘abonnement’ en de knop ‘Plan je Flex’ ga je naar de kalender
  3. in de kalender geef je aan welke maand(en) je Op Vakantie Flex wilt gebruiken
  4. klik op de eerste dag van je vakantie en de kalender vult automatisch 30 dagen aansluitend in
  5. de minimale periode om een vakantiemaand te activeren is 30 dagen
  6. mocht je onverwachts later op reis gaan, dan kun je de begindatum tot de eerste vakantiedag aanpassen

Zenders om over naar huis te schrijven

De zenders uit alle drie de pakketten zijn in bijna heel Europa te ontvangen, in perfecte beeld- en geluidskwaliteit. Je kijkt tv op je televisie, maar ook via de gratis Canal Digitaal TV App. Met deze app kun je zelfs op meerdere apparaten gelijktijdig tv kijken. Zo kijkt ieder gezinslid naar zijn of haar favoriete programma. De schotel-set is eenvoudig te installeren op je vakantiewoning, zodat er geen installateur aan te pas komt.

Met Canal Digitaal Op Vakantie ben je helemaal klaar voor het sportseizoen en al je andere favoriete tv-programma’s. Vanuit bijna iedere uithoek in Europa geniet je live van je favoriete Nederlandse tv-programma’s. Kijk zorgeloos televisie op vakantie met Canal Digitaal.