3 tv-zenders die je niet mag overslaan
Terug naar de blog

3 tv-zenders die je niet mag overslaan

25-7-2018 Kijktips

Zoveel mensen, zoveel wensen. Met een voorraad van alleen al 55 tv-zenders in het Riant-pakket en honderden vrij te ontvangen zenders kun je een hele avond al zappend vullen. Maar niet iedereen grijpt zijn kans. Soms ben je zó gewend aan jouw lievelingszenders dat je vergeet dat er nog een heleboel andere zenders voor je klaarstaan. Wij zetten drie van deze niet-zo-voor-de-hand-liggende zenders voor je in het zonnetje. Zap je mee?

Canvas

Wil jij mee filosoferen over het zonnestelsel? Of de op de hoogte blijven van ons politieke systeem? Voor mensen die zich willen verdiepen in actualiteiten, wetenschap en cultuur biedt Canvas een breed scala aan interessante programma’s. Sport, wereldnieuws en eigenzinnige documentaires, kun je allemaal verwachten op deze Belgische zender. Interessante nieuwtjes van onze Zuiderburen! En dat zonder reclameonderbrekingen. Canvas zit in het Basis HD-pakket en is te zien op kanaal 16.

Tv-zender Film Europe

Film Europe is eigenlijk een hele voor de hand liggende zender in dit lijstje met aanraders. Deze zender zendt non-stop Europese filmhuisfilms uit. Net zulk soort films als A Royal Affair en Turist. Interessante films die een boodschap vertellen. Zónder reclameblokken! Leuk voor een filmavondje of een weekend film-marathon. Film Europe zit in het Basis HD-pakket en is te zien op kanaal 25.

Discovery HD Showcase

Op Discovery HD Showcase komen de interessantste banen, levensstijlen, hobby’s en gewoontes van mensen voorbij. Discovery HD Showcase zendt bijvoorbeeld Cake Boss uit, waarin je ziet hoe Buddy Valastro de prachtigste, extravagantste taarten maakt. In Gold Rush zie je hoe een stel wanhopige goudszoekers zich staande houdt en in How the Earth Works leggen een bioloog en een geoloog wetenschappelijke vraagstukken voor je uit. Een hele hoop interessante informatie, die je nét even om het hoekje laat kijken. Discovery HD Showcase zit in het Basis HD-pakket en is te zien op kanaal 18.

Deze 3 tv-zenders kijken

Genoeg te (her)ontdekken dus. Canvas, Film Europe en Discovery HD Showcase kijk je live op televisie van Canal Digitaal én via de Canal Digitaal TV App. Zo kijk je waar en wanneer je maar wilt de interessantste programma’s.