PSV - Ajax live lijken: Strijd tussen titelkandidaten
Terug naar de blog

PSV - Ajax live lijken: Strijd tussen titelkandidaten

26/02/2021 Kijktips

Februari zit vol met vol met echte topwedstrijden, en deze maand weer een duel tussen de nummer één en twee van de Eredivisie. Vorige keer heeft PSV verloren van Ajax, hoe zal dat nu gaan? In dit blogartikel leggen we uit hoe je de wedstrijd tussen de leidende clubs live PSV – Ajax bij ons kan kijken via de Canal Digitaal TV App op ESPN. Ook de andere wedstrijden zijn te zien op ESPN, ESPN2 en ESPN3. 

Een echte Nederlandse voetbalklassieker, live te volgen via Canal Digitaal

Zondag 28 februari vanaf 14.30 uur staan PSV en Ajax op het veld voor de tweede ontmoeting van het seizoen. Het gat tussen beide clubs was klein. Met slechts 1 punt verschil heeft Ajax het jaar 2020 als koploper van de competitie afgesloten. De Amsterdammers hebben die voorsprong nu al tot 6 punten weten te schoppen. PSV wil daar maar al te graag een stokje voor steken. Een overwinning zou PSV dichterbij de koppositie brengen, waarna het geloof in een nieuwe landstitel alleen maar verder gaat groeien. Het verschil zou dan nog maar 3 punten zijn. Overwint Ajax of gaat PSV met die belangrijke drie punten naar huis? Eén ding is zeker: dit topduel wil je niet missen. Met de Canal Digitaal TV App kun je live PSV – Ajax kijken op je telefoon, laptop of smart-tv. En nu de eerste week helemaal gratis! 

De strijd tussen twee serieuze titelkandidaten

Zondagmiddag 28 februari stijgt de spanning in het Philips Stadion snel. Aan de ene kant van het veld het Ajax van Erik ten Hag, aan de andere kant staat het PSV van Roger Schmidt. Het zijn twee totaal verschillende clubs met één en hetzelfde doel. Ze willen allebei de titel pakken door de voornaamste concurrent van de titel te verslaan. Ze hebben al acht wedstrijden gespeeld, maar wat staat ons nog te wachten? 

PSV – Ajax kijken brengt je ongetwijfeld een spannende middag. De grote vraag is of PSV antwoord heeft op het spel van Ajax. Ajax staat nu met 6 punten voorsprong op nummer 1 in de Eredivisie. PSV heeft het de laatste weken moeilijk na gelijkspel met ADO en verlies van Olympiakos (Europa League), Feyenoord én Ajax. Wordt dit een revengewedstrijd?

PSV – Ajax kijken via de Canal Digitaal TV App

Een bezoek aan het stadion zit er nu alle wedstrijden die te zien zijn op ESPN, ESPN2 en ESPN3. Je bepaalt zelf hoe je die wedstrijden bekijkt. Inloggen op je telefoon, laptop of tablet: het kan allemaal. Wil je er een echte voetbalmiddag van maken? De Canal Digitaal TV App werkt uiteraard gewoon op je smart-tv. Zo kun je met groot beeld genieten van elke verdedigende actie, elke slimme pass en natuurlijk van elk doelpunt. 

Er valt de komende tijd genoeg te beleven op de Nederlandse voetbalvelden. Je kan niet alleen PSV – Ajax kijken, maar na deze wedstrijd ook nog AZ – Feyenoord. De klassieker PSV - Feyenoord staat binnenkort op het programma (14 maart om precies te zijn). Of maak je op voor het duel tussen AZ en PSV (21 maart) of Ajax en ADO (21 maart). Heb je geen tijd om de wedstrijden live te zien, dan kun je altijd nog tot 7 dagen terugkijken. Met slechts een maand opzegtermijn houd je bovendien zelf de controle over je eigen abonnement. 

Een week gratis Eredivisie kijken

Een beter moment om je abonnement te starten met al deze mooie wedstrijden is er niet. In de Canal Digitaal TV App bekijk je alle wedstrijden de eerste week helemaal gratis. Zoveel topduels voor helemaal niets. Wil je PSV – Ajax kijken zonder ook maar een minuut te missen? Start dan vandaag nog je gratis week van de Canal Digitaal TV App.