Rosenborg - Ajax kijken met Canal Digitaal
Terug naar de blog

Rosenborg - Ajax kijken met Canal Digitaal

24-8-2017 Kijktips
Vanavond staat de wedstrijd Rosenborg - Ajax: voor de Amsterdammers de laatste kans om zich te plaatsen voor Europees voetbal, nadat de eerste wedstrijd vorige week in de Johan Cruijff Arena moet 1-0 werd verloren. Ajax kan je support dus goed gebruiken! Goed nieuws: deze wedstrijd is gratis te zien bij Canal Digitaal. Je kunt dus gratis Rosenborg - Ajax kijken. Lees snel waar! De wedstrijd is te zien op Ziggo Sport Select. Dit is een premium zender die je normaal gesproken alleen kunt zien als je het Ziggo Sport-pakket hebt. Tijdens Rosenborg - Ajax is deze zender wél met elk zenderpakket te bekijken. Ook met een Op Vakantie Basis-pakket kun je dus – bijvoorbeeld op vakantie - naar Rosenborg - Ajax kijken. En als je thuis bijvoorbeeld het Riant-pakket hebt ook.

Rosenborg – Ajax kijken

Goed nieuws, want Ajax kan alle steun gebruiken. We weten allemaal wat voor moeilijke zomer de Ajacieden achter de rug hebben na de tragiek rondom ‘Appie’ Nouri. Daarna werd het team van Marcel Keizer ook nog eens onfortuinlijk uitgeschakeld in de voorronde van de Champions League. We hopen daarom ook van harte dat Dolberg, Kluivert en consorten de Noren vanavond helemaal gek tikken. Het zou een mooie stap zijn in de richting van de groepsfase van de Europa League. Inderdaad, de cup waar Ajax vorig jaar nog zo mooi de finale bereikte. Niettemin is Rosenborg een tegenstander die niet onderschat mag worden. Nicklas ‘Lord’ Bendtner is een geduchte spits die met regelmaat pareltjes van goals maakt. Bovendien is de Noorse competitie al een tijdje bezig. Een ouderwets probleem voor Nederlandse clubs, die hierdoor vaak conditioneel wat achterlopen op de Noren. We weten bovendien dat Ajax een achterstand moet goedmaken. Vorige week verloor het namelijk met 1-0. Gelukkig tankte de ploeg afgelopen weekend vertrouwen. FC Groningen werd namelijk met 3-1 opzij gezet. Doelpuntenmakers: Klaas-Jan Huntelaar, Hakim Ziyech en Lasse Schöne.

Belangrijk voor het Nederlandse voetbal

Het zou mooi zijn voor het Nederlandse voetbal als Ajax zich vanavond plaatst. PSV hield de eer tegen Osijek uit Kroatië nou niet bepaald hoog. Hierdoor doen de Eindhovenaren voor het eerst in meer dan veertig jaar niet mee aan voetbal op Europees niveau. Naast Ajax doet gelukkig ook FC Utrecht nog mee in de race om Europees voetbal. Vorige week won deze club 'gewoon' even met 1-0 van Zenit Sint Petersburg, een voormalig winnaar van de UEFA Cup!

Rosenborg - Ajax kijken op Ziggo Sport

De wedstrijd tussen Rosenborg en Ajax is vanavond om 20.45 uur dus gratis te zien op Ziggo Sport Select. Deze zender vind je op kanaal 33. Wat denk jij, maakt Ajax vanavond de achterstand goed en plaatst het zich voor de groepsfase van de Europa League?