Ajax - AZ live kijken via Canal Digitaal
Terug naar de blog

Ajax-AZ live kijken met de Canal Digitaal TV App

12-4-2021 Op de hoogte

Jij bent een echte liefhebber van voetbal en als er een spannende wedstrijd in de Eredivisie te zien is, ben je niet van de buis weg te slaan. Op 31 januari heb je vast genoten van AZ tegen Ajax. In Alkmaar wisten de Amsterdammers de Alkmaarders in eigen huis met 0-3 te verslaan. Dat was een flinke domper voor AZ, die op dat moment nog écht meededen voor de landstitel. Op zondag 25 april mag AZ proberen sportieve revanche te nemen. In de Johan Cruijff Arena ontmoeten de beide Noord-Hollandse topclubs elkaar. De aftrap vindt plaats om 20.00 uur. Wil je Ajax-AZ live kijken? Meld je dan aan bij Canal Digitaal en download onze Canal Digitaal TV App. Je kijkt de wedstrijd op ESPN zowel op je tv, je tablet als je smartphone.

Ajax is de gedoodverfde landskampioen

Het zou mooi zijn als je zelf naar Amsterdam kon reizen om Ajax-AZ vanaf de tribune te bekijken. Dat zit er voorlopig helaas nog niet in. Niet getreurd, via Canal Digitaal kan je de wedstrijd live streamen bij jou thuis. Op dit moment staat Ajax bovenaan in de Eredivisie. Met 69 punten lopen ze maar liefst 11 punten voor op nummers twee en drie. PSV en AZ hebben inderdaad een gelijk puntenaantal, maar PSV mag de tweede plek bezet houden, omdat ze een beter doelsaldo hebben dan de Alkmaarse concurrent. Eigenlijk kan de landstitel Ajax niet meer ontglippen. Toch zullen de mannen van Erik ten Hag hun uiterste best doen om ook deze wedstrijd niet uit handen te geven. Ajax doet op dit moment nog op drie fronten mee. Op 18 april staan ze tegen Vitesse in de finale van de TOTO KNVB Beker en in de Europa League hebben ze hun handen vol aan AS Roma. Met drie hoofdprijzen in zicht is verslappen geen optie.

Hoe belangrijk is deze wedstrijd voor AZ?

In het voorgaande seizoen eindigde AZ op de tweede plaats, wat ze een ticket voor de voorronde van de Champion's League opleverde. Ook dit jaar lijkt dat voor AZ het hoogst haalbare. Er moet een wonder gebeuren, willen ze nog serieus een greep doen naar de landstitel. De strijd om de tweede plaats in de Eredivisie zal zwaar zijn. PSV is de voornaamste concurrent, maar laten we ook Vitesse niet vergeten, die slechts drie punten achterloopt op AZ. De missie voor het team van oefenmeester Pascal Jansen is duidelijk: er mag geen wedstrijd verloren gaan. Daarnaast zullen gevoelens van revanche ook een rol spelen. De concurrentiestrijd tussen Ajax en AZ is hevig en beide teams willen niet voor elkaar onderdoen. AZ zal alles moeten geven om als overwinnaar de Johan Cruijff Arena met opgeheven hoofd te verlaten. Op 25 april om 20.00 uur ben jij getuige van een spannende strijd, via Canal Digitaal.

Hoe kan ik Ajax – AZ live kijken?

Wil je Ajax-AZ live kijken vanaf je bank? Meld je aan bij Canal Digitaal en bekijk deze mooie wedstrijd op ESPN. Houd zondag 25 april vrij in je agenda en zorg dat je er klaar voor bent om 20.00 uur. Willen je huisgenoten iets anders zien of ben je misschien onderweg? Dat is geen enkel punt. Met de Canal Digitaal TV App kan je op meerdere tv's verschillende programma's bekijken. Zo is iedereen bij jou thuis tevreden. Ben je niet thuis en wil je toch geen minuut missen? Met de TV App kan je Ajax-AZ live streamen op je tablet of smartphone. De eerste week mag je hem gratis gebruiken en niet alleen voor deze wedstrijd. Via ESPN, ESPN2 en ESPN3 geniet je ook van binnenlands en live voetbal uit de Premier League, de Bundesliga en de Serie A. buitenlands live voetbal uit de Premier League, de Bundesliga en de Serie A.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot