Blijf op de hoogte met de nieuwszenders van Canal Digitaal
Terug naar de blog

Blijf op de hoogte met de nieuwszenders van Canal Digitaal

11-5-2023 Zenderaanbod

Als je een nieuwsjunkie bent, zit je helemaal goed bij Canal Digitaal. Wij bieden een scala aan verschillende nieuwszenders aan waaronder NPO Politiek en Nieuws, BBC World News, RTLZ, Al Jazeera en France 24. In deze blog gaan we in op deze nieuwszenders en wat ze precies te bieden hebben.

 

NPO Politiek en Nieuws

npo nieuws en politiek nieuws canal digitaal

NPO Politiek en Nieuws is de nieuwszender van de Nederlandse Publieke Omroep. Deze zender biedt 24 uur per dag nieuws, achtergrondinformatie en analyses over Nederlandse politiek en nieuws uit binnen- en buitenland. Naast live uitzendingen van debatten en persconferenties zijn er ook talkshows en documentaires te zien op deze zender. Als je altijd up-to-date wil blijven staat NPO Politiek en Nieuws de hele dag aan.

 

BBC World News

bbc world news nieuws canal digitaal

BBC World News is een van de meest gerespecteerde nieuwszenders ter wereld en biedt 24 uur per dag nieuws en achtergrondinformatie. Van breaking news tot diepgaande reportages, je vindt het allemaal op BBC World News. De zender richt zich voornamelijk op nieuws uit het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa, maar nieuws uit andere delen van de wereld komt ook aan bod. Naast nieuwsberichten, zijn er ook documentaires en talkshows te zien op BBC World News.

 

RTLZ

rtl z nieuws canal digitaal

RTLZ is de financiële nieuwszender van RTL en biedt 24 uur per dag nieuws en achtergrondinformatie over financiële markten en economieën van over de hele wereld. De zender brengt analyses, reportages en interviews met experts en insiders uit de financiële wereld. Naast financieel nieuws zijn er ook documentaires en talkshows te zien op RTLZ.

 

Al Jazeera

al jazeera nieuws canal digitaal

Al Jazeera is een nieuwszender uit Qatar en brengt nieuws uit het Midden-Oosten, Afrika en Azië. De zender heeft de reputatie om kritische en onafhankelijke berichtgeving te brengen en heeft verschillende internationale prijzen gewonnen voor zijn journalistieke werk.

 

France 24

france 24 nieuws canal digitaal

France 24 is een Franse nieuwszender die 24 uur per dag nieuws in het Engels, Frans en Arabisch uitzendt. De zender brengt nieuws en achtergrondinformatie uit Frankrijk en de rest van Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

 

Bloomberg

bloomberg tv nieuws canal digitaal

Bloomberg is een Amerikaanse nieuwszender die zich voornamelijk richt op financieel nieuws en economische ontwikkelingen. De zender biedt analyses, reportages en interviews met experts en insiders uit de financiële wereld. Naast financieel nieuws zendt de Amerikaanse zender ook documentaires en talkshows uit. Zo weet je de hele dat door

 

NewsMax

newsmax nieuws canal digitaal

NewsMax is een Amerikaans nieuws- en opiniekanaal dat zich richt op conservatieve en rechtse politieke standpunten. Het werd opgericht in 1998 en biedt nieuws, opinies, analyses en commentaren over politiek, economie, gezondheid en andere onderwerpen. Het kanaal heeft een sterke online aanwezigheid en biedt ook een tijdschrift en radio- en televisieprogramma's aan.

 

Met Canal Digitaal mis je geen update

We bieden een grote selectie aan nieuwszenders die geschikt zijn voor verschillende kijkers met diverse politieke standpunten en interesses. Of je nu op zoek bent naar nationaal nieuws, internationaal nieuws, financieel nieuws of nieuws over wetenschap en technologie, Wij hebben voor elk wat wils. Met Canal Digitaal ben je altijd goed geïnformeerd over wat er in de wereld gebeurt.