Canal Digitaal biedt nog meer afleiding voor thuis
Terug naar de blog

Canal Digitaal biedt nog meer afleiding voor thuis

31-3-2020 Kijktips
Week drie van het thuiswerken is begonnen. Nu we zoveel thuis zitten en onze teamsporten en andere favoriete activiteiten tijdelijk gedag hebben moeten zeggen, wordt er natuurlijk volop televisie gekeken. Wij kunnen ons echter goed voorstellen dat je na het bingewatchen van de zoveelste serie ook wel weer toe bent aan iets nieuws. Iets actievers bijvoorbeeld, of iets met een spelelement en wat meer interactie. Daarom lanceren wij nieuwe aanbevelingen in onze TV App die zich richten op het doen van activiteiten en op spelprogramma’s. In dit blogartikel lees je alles wat je moet weten.

Wat is nieuw?

We introduceren twee nieuwe rijen: Lekker bezig! is de categorie die jij nodig hebt om in deze tijden fit en gezond te blijven. Een perfecte mix van programma’s waarmee je kan bewegen en programma’s waarmee je kan koken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Nederland in Beweging, Zappsport@HOME en Body & Soul? Na je dagelijkse workout een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten? Kijk dan naar Jamie’s 30 Minute Meals of Wat eten we? Ken je 30 Seconds inmiddels uit je hoofd en heb je je puzzel van 1000 stukjes af? Met Weet jij het beter? hebben we een leuke reeks spelprogramma’s voor je op een rij gezet. Deze programma’s kan je lekker met het hele gezin bekijken en zo de strijd met elkaar aangaan. Open je app, scroll naar deze categorie en kijk naar Lingo, 50/50, Weet Ik Veel of Ik Hou Van Holland.

Kijk terug

Beide rijen hebben ook een ‘Kijk terug’-optie, waarmee je jouw favoriete programma’s allemaal terug kan kijken. Zo hoef je dus niets te missen. Een volledig overzicht van welke zenders deze functie bieden, kun je vinden in ons zenderoverzicht. Volg je met het oog op de coronacrisis toch liever het nieuws? Ga dan naar de rij Blijf op de hoogte. In deze rij vermelden wij alle programma’s op het gebied van actualiteit. Denk hierbij aan het NOS Journaal, RTL Nieuws, EditieNL, Jinek en nog veel meer.

Waar zijn de rijen te zien?

Deze aanbevelingen zijn te vinden in de TV App voor smartphone, smart tv en web én in de HD-ontvangers die aangesloten zijn op internet. Als je in de app naar beneden scrolt, kom je alle rijen een voor een tegen. Binnen iedere categorie staan de leukste programma’s voor je op een rij.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot