De leukste kijktips voor dierendag
Terug naar de blog

De leukste kijktips voor dierendag

1-10-2019 Kijktips
Op 4 oktober is het dierendag! Kijk heel de week naar de leukste programma’s over dieren via de televisie of de Canal Digitaal TV App. Van Stuart Little tot My Cat From Hell en Leaving Jungle. Benieuwd naar wat je allemaal kan zien? Wij zetten een aantal leuke kijktips voor je op een rijtje. Genieten maar!

De leukste dierenprogramma’s op Docubox

Op Docubox, te vinden op kanaal 65 in het Rijk-pakket of Bomvol-pakket, zijn er in de week van dierendag een heleboel dierenprogramma’s op televisie. Zo kijk je naar: All About Animals In All About Animals volgen we de tienjarige award winnende dierenliefhebber Olivia Todds en haar zestienjarige broer Jake. Samen gaan ze op bezoek bij verschillende dierenexperts en ondervragen hen over de meest fascinerende feitjes over dieren. Van een dolfijnencentrum tot huisdiereigenaren en wildlife parken: het duo leert je alles over de dieren op onze aarde. 4 oktober | Docubox | 19:00 uur Leaving Jungle In Leaving Jungle gaan we op bezoek in een van de meest wonderlijke plekken op aarde: het Amazoneregenwoud. De presentator begint de reis vanaf de haven in Peru en trekt vervolgens naar de jungle waar hij op zoek gaat naar de meest bijzondere insecten en dieren. 5 oktober | Docubox | 14:00 uur Wil je deze zender ook ontvangen? Pas je pakket eenvoudig aan via Mijn Canal Digitaal.

Dierenfilms op Film 1 Family

Heb je meer zin in een hartverwarmende dierenfilm? Goed nieuws, op kanaal 24 zie je bij Film 1 Family in de week van dierendag de leukste dierenfilms. De avonturen van Kuifje In deze film gaat Kuifje op avontuur met zijn trouwe hond Bobbie. De twee kameraden ontdekken samen met kapitein Haddock een gezonken schip dat een groot geheim met zich meedraagt. Maar ze zijn niet de enige die van dit mysterie weten… 6 oktober | Film 1 Family | 18:15 uur Stuart Little Ooit gedacht dat muizen schattig kunnen zijn? Wel, als je de film Stuart Little hebt gezien. De Little-familie adopteert een charmante, kleine muis Stuart. Maar hun huiskat Snowball? Die wil het liefst zo snel mogelijk van hem af zijn. Als dat maar goed gaat… 9 oktober | Film 1 Family | 20:00 uur Wil je deze zender ook ontvangen? Pas je pakket eenvoudig aan via Mijn Canal Digitaal.

Dierendag op Love Nature HD

Love Nature HD is zender van de maand! Kijk heel de maand gratis naar de beste programma’s over het dierenrijk en de natuur. Ook op deze zender, te vinden in het Rijk-pakket of Bomvol-pakket op kanaal 48, staan in de week van dierendag de dieren extra centraal. Op Love Nature HD zie je: Africa’s Wild Horizon In Africa’s Wild Horizon gaan we op bezoek in Afrika. Hier vind je de meest diverse ecosystemen, bijzondere dieren, planten en natuurgebieden. Het programma toont het land in beelden van de hoogste kwaliteit. Reis mee over de Serengeti, langs de Mara River en over de bossen van het Ruaha National Park. 1 oktober | Love Nature | 18:40 uur Secrets of Wild Australia Ontmoet de meest unieke dieren uit Australië in Secrets of Wild Australia. Van grote vogels tot buideldieren en angstaanjagende reptielen. In dit programma zie je de meest exotische dieren van onze planeet. 3 oktober | Love Nature | 20:20 uur Wil je deze zender ook ontvangen? Pas je pakket eenvoudig aan via Mijn Canal Digitaal.

Elke dag dierendag bij Canal Digitaal

Kan je geen genoeg krijgen van al die programma’s over dieren? Ook na dierendag kan je nog van alle dierenprogramma’s, films en series genieten. Je voegt het Rijk-pakket, Royaal-pakket en Film1 gemakkelijk toe aan je abonnement via Mijn Canal Digitaal. Zo geniet je elke dag van de leukste dierenprogramma’s en is het stiekem elke dag een beetje dierendag. Veel kijkplezier!