Live naar Ajax – AS Roma kijken via Canal Digitaal
Terug naar de blog

Live naar Ajax – AS Roma kijken in je eigen stadion thuis

30-3-2021 Kijktips

Heb je donderdag 8 april al in je agenda staan? Als fanatieke voetballiefhebber ben je op die dag niet van de buis weg te slaan. Om 21.00 uur gaat Ajax de strijd aan met AS Roma in de kwartfinale van de Europa League. Ajax speelt op 8 april thuis, in de Johan Cruyff Arena. Een week later mogen de Amsterdammers naar Rome om in het Stadio Olimpico de klus definitief te klaren. Wil je live naar Ajax – AS Roma kijken? Meld je dan aan bij Canal Digitaal. Je kan deze spannende wedstrijd live volgen op ESPN of RTL7. Mocht je op 8 april niet thuis zijn, download dan onze TV App. Daarmee kan je ook naar Ajax – AS Roma kijken op je tablet, laptop of je smartphone. Nu de eerste week gratis.

Ajax gaat voor het kampioenschap

Ajax snakt naar internationaal succes. De afgelopen jaren zijn de Amsterdammers tweemaal dicht in de buurt van een hoofdprijs gekomen, maar telkens sloeg het noodlot toe. In het seizoen van 2016 - 2017 wisten ze na een zinderende halve finale tegen Lyon de finale van de Europa League te bereiken. Helaas was Manchester United toen echt een maatje te groot. Of wat dacht je van de Champions League van 2018 - 2019, toen ze zowel Real Madrid als Juventus naar huis stuurden en daardoor vele harten veroverden? De Ajacieden presteerden uitstekend in de wedstrijden tegen Lille en Young Boys. Beide clubs, toch zeker niet de minsten, waren niet opgewassen tegen de snelle aanval en het solide verdedigen van de Amsterdammers. We weten zeker dat Erik ten Hag stiekem al droomt van een rondvaart door de Amsterdamse grachten. Dus je weet wat je te doen staat; Ajax - AS Roma live kijken.

AS Roma, een geduchte tegenstander

AS Roma staat op dit moment op de zesde plaats in de Serie A. Na het schlemielige verlies tegen Napoli op 21 maart zal Roma alles op alles moeten zetten om nog een plek in de voorrondes van de Champions League te bemachtigen, wat wel hun doel is. Hoewel AS Roma al jaren tot de Italiaanse en Europese top behoort, hebben ze nog nooit een Europees toernooi gewonnen. Het team van ex-Feyenoorder Rick Karsdorp imponeerde tegen Braga en Shakhtar Donetsk, maar verkeert op dit moment in een kleine vormcrisis.

Live naar Ajax – AS Roma kijken: wat wordt de uitslag?

Op 8 april vanaf 21.00 uur ga je live naar Ajax – AS Roma kijken. Thuis kan Ajax de eerste klap uitdelen, dus het is te verwachten dat ze vol op de aanval inzetten. Als ze de nul weten te houden en twee of drie keer scoren, zal de return op 15 april in Rome weinig verrassingen opleveren. Wij denken dat Ajax de halve finale gaat bereiken. Ook die wedstrijd kun je via Canal Digitaal live volgen.

Hoe kan je Ajax - AS Roma kijken?

Meld je aan voor satelliet-tv bij Canal Digitaal en je kan ongestoord live naar Ajax – AS Roma kijken. Dat is niet het enige dat we je bieden. Wat dacht je van meer dan 70 interessante kanalen voor de mooiste films, de interessantste documentaires en de spannendste series? Willen je huisgenoten iets anders zien dan live sport? Geen enkel probleem. Via Canal Digitaal kan je op meerdere devices verschillende kanalen tegelijkertijd zien. Zit je lekker in de tuin en wil je nog niet naar binnen? Download onze TV App en bekijk je favoriete programma's ook op je mobiele apparaten.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot