Feyenoord - PSV kijken: mis niks van de Eredivisie
Terug naar de blog

Live de topper Feyenoord - PSV kijken?

25-1-2021 Op de hoogte

Voor de echte voetbalfan kon het jaar 2021 niet beter beginnen. In januari staat de ene na de andere topwedstrijd gepland, en zelfs op de allerlaatste dag van de maand houdt het nog niet op. Op 31 januari is het namelijk tijd voor Feyenoord - PSV. De clubs nemen het tegen elkaar op in een wedstrijd die weer boeiend belooft te worden. Aan de top van het klassement zitten de ploegen elkaar dicht op de hielen, en ook Feyenoord en PSV strijden mee om een toppositie. Dit ene duel kan zomaar voor een verandering in de top drie zorgen. Live de topwedstrijd Feyenoord - PSV kijken kan via de Canal Digitaal TV App.

Beide clubs hopen nog op de titel

Feyenoord en PSV doen in de eerste weken na de winterstop nog mee om de prijzen. Wie weet wat er nog gaat gebeuren! Want dat het met de stand alle kanten op kan, is wel gebleken tijdens de eerste maand van 2021. PSV begon dit jaar op een kansrijke tweede plek, maar een gelijkspel tegen Ajax en verlies in de wedstrijd tegen AZ heeft de club geen goed gedaan. Gaat het voor PSV vanaf nu bergafwaarts of kunnen de Eindhovenaren weer sterk terugkomen? Feyenoord zal het ze in ieder geval niet makkelijk gaan maken. De ploeg van Dick Advocaat is uit op een mooie overwinning in het eigen stadion. Op 31 januari vanaf 14.30 uur kun je live Feyenoord - PSV kijken op ESPN2 via Canal Digitaal.

Feyenoord en PSV zijn aan elkaar gewaagd

Wie kijkt naar de wedstrijden uit het verleden, ontdekt al snel dat deze clubs aan elkaar gewaagd zijn. In 2017/18 wist Feyenoord nog een mooie 3-1 overwinning binnen te slepen, maar in 2019/20 waren de rollen omgekeerd. Toen was het PSV die met dezelfde stand won. Wanneer we het volledige overzicht erbij pakken, is Feyenoord licht in het voordeel. In totaal hebben er 166 wedstrijden plaatsgevonden tussen de twee topclubs. Hiervan won Feyenoord er 66, terwijl PSV 58 keer de overwinning pakte. Hoewel Feyenoord dus wat vaker lijkt te winnen van PSV, is het verschil bijna te verwaarlozen.

Zo presteert Feyenoord in 2020/21

Feyenoord is in 2020 op topniveau aan het voetballen geweest. Bijna het gehele Eredivisie-seizoen waren de Rotterdammers ongeslagen. Helaas kwam er na een reeks van 26 duels een einde aan deze knappe prestatie. Op 20 december verloor Feyenoord uiteindelijk met 1-0 van Vitesse. De wedstrijden in de eerste helft van januari 2021 hebben al laten zien dat Feyenoord na de winterstop toch weer krachtig van start is gegaan. Tijdens de eerste twee wedstrijden behaalde de ploeg een 2-0 winst tegen Sparta Rotterdam en wonnen ze met 1-0 van PEC Zwolle. De Klassieker tegen Ajax werd dan wel verloren, maar Dick Advocaat was trots. Hij zag een ploeg die de wedstrijd na het openingsdoelpunt toch wist te domineren. Nu nog zien dat Feyenoord zijn kansen in dit soort duels gaat verzilveren. Bij Canal Digitaal kun je live Feyenoord - PSV kijken zodat je elke goal meebeleeft.

Hoe staat PSV ervoor in de Eredivisie?

PSV deed het erg goed voor de winterstop. De Eindhovenaren namen een sterke positie in en kwamen uiteindelijk terecht op een tweede plaats. Maar dat de clubs aan de top van de competitie het elkaar nog moeilijk kunnen maken, blijkt wel aan het begin van dit jaar. PSV speelde gelijk tegen Ajax en verloor van AZ. Hiermee gingen kostbare punten verloren. Zelfs Roger Schmidt gaf aan dat zijn club tijdens deze duels niet op topniveau speelde. Ajax en Feyenoord hebben baat bij dit verlies en komen hierdoor sterker te staan in de statistieken. Gaat het PSV lukken om er weer bovenop te komen? Dit kunnen ze live laten zien tijdens de wedstrijd tegen Feyenoord.

Gratis de topper Feyenoord - PSV kijken

Als echte voetbalfan wil je de ontwikkelingen in de Eredivisie op de voet volgen. Dankzij Canal Digitaal hoef je gelukkig geen enkele wedstrijd te missen! Met de Canal Digitaal TV App krijg je toegang tot de kanalen ESPN, ESPN2 en ESPN3. Je kan dit zelfs een week gratis uitproberen. In die gratis week kun je op 31 januari om 14.30 uur live naar Feyenoord - PSV kijken. Maar ook in de weken daarna valt er genoeg te zien. We gaan namelijk een spannend tweede deel van de competitie tegemoet.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot