Jouw maandelijkse dosis films bij Film1 Premiere
Terug naar de blog

Jouw maandelijkse dosis entertainment bij Film1 Premiere in september

1-9-2020 Kijktips

Een spannend begin van de herfst met veelgeprezen en bekroonde films bij Film1 De zomer is misschien voorbij, maar het plezier gaat door met de opwindende selectie van premièretitels op Film1 Premiere in september!

Parasite
We trappen de maand af met de viervoudig Oscarwinnaar Parasite van de Zuid-Koreaanse regisseur Bong Joon-ho. Parasite is de eerste niet-Engelstalige speelfilm ooit die de Oscar voor Beste Film won. Daarnaast werd Bong Joon-ho de eerste Zuid-Koreaanse regisseur die de Academy Award voor Beste Regie in ontvangst mocht nemen. Het verhaal draait om de vier leden van de armlastige familie Kim die zich op slinkse wijze in dienst laten nemen bij de steenrijke familie Park. De parasitaire relatie tussen de beide gezinnen neemt echter een onverwachte wending. Bekijk Parasite voor het eerst op de Nederlandse televisie op zondag 13 september om 20.30 uur op Film1 Premiere.

Snatch
Uit het onnavolgbare brein van regisseur Guy Ritchie komt de cultklassieker Snatch, waarin Brad Pitt een sterrencast leidt met onder anderen Jason Statham en Benicio del Toro. Snatch staat op plek 104 in de lijst van best beoordeelde films aller tijden op IMDb en bevat meerdere met elkaar verweven plots: de zoektocht naar een gestolen diamant, de problemen een kleine bokspromotor (Statham) en de terreur van een meedogenloze gangster, die zijn ondergeschikten sadistisch geweld laat gebruiken. Mis Snatch niet op donderdag 17 september om 20.30 uur op Film1 Premiere.

Taxi 5 en Escape Plan 3
Liefhebbers van actie hebben deze maand geluk met premières van Taxi 5 en Escape Plan 3. In Taxi 5 maakt een Franse politieagent in Marseille met snelle auto's jacht op een duivelse groep Italiaanse criminelen. Bekijk de spectaculaire achtervolgingen op vrijdag 4 september om 20.30 uur op Film1 Premiere. Sylvester Stallone keert terug als beveiligingsexpert Ray Breslin in Escape Plan 3. Dit keer wordt hij ingehuurd om de ontvoerde dochter van een techmagnaat uit Hong Kong te redden uit een Letse gevangenis. Geniet van Escape Plan 3 op zaterdag 26 september om 20.30 uur op Film1 Premiere.

Drunk Parents
In de komedie Drunk Parents worden de hoofdrollen vertolkt door ervaren acteurs Alec Baldwin en Salma Hayek als twee ouders die hun financiële problemen proberen te verbergen voor hun dochter. Ze besluiten een vrijmarkt te organiseren, maar als ze ter afsluiting een nacht vol drank beleven, blijken ze ’s ochtends dingen te hebben gedaan die niet helemaal de bedoeling waren. Bekijk de heerlijke feelgoodfilm Drunk Parents op zaterdag 12 september om 20.30 uur op Film1 Premiere.

Shoplifters
Last but not least zal er op zondag 20 september om 20.30 uur nog het veelgeprezen Japanse drama Shoplifters op Film1 Premiere te zien zijn. De film gaat over een hechte familie van winkeldieven die een kind opvangen dat zij buiten in de kou aantreffen. Shoplifters werd in 2019 genomineerd voor een Oscar voor Beste Buitenlandse Film en won daarnaast verschillende internationale filmprijzen, waaronder de prestigieuze Gouden Palm in Cannes.

Film1 toevoegen aan je pakket?

Kan je maar geen genoeg krijgen van al die goede films op tv? Voeg dan Film1 toe aan je abonnement via de Mijn Canal Digitaal omgeving. Voor maar €13,95 per maand geniet je van een geweldige samenstelling van premières, nieuwe films en series. Je ontvangt alle vier Film1 zenders: Film1 Premiere HD, Film1 Action, Film1 Family en Film1 Drama. Ben je nog geen klant bij Canal Digitaal? Kies dan hier je abonnement en voeg Film1 toe aan je pakket.