Film1 kijken in december
Terug naar de blog

Film1 kijken in december

17/12/2019 Kijktips
Het is weer winter! De ideale periode om heerlijk op de bank te genieten van een goede film op tv. Daarom kan je bij Canal Digitaal van 27 tot en met 30 december naar alle zenders van Film1 kijken. Laat je verrassen door spannende actiefilms of zwijmel weg bij een romantische comedy. Ontdek hier hoe je Film1 kan kijken én voor welke films je écht thuis wilt blijven.

Film1 kijken bij Canal Digitaal

Van nagelbijtende thrillers tot klassieke drama’s en avontuurlijke kinderfilms: met Film1 zit jij in de maand december aan de buis gekluisterd. Er is namelijk voor iedere leeftijd, in ieder genre, wat wils. Kijk de nieuwste films en series via Film1 Première op kanaal 21, de spannendste films via Film1 Actie op kanaal 22 of geniet van drama en romantiek via Film1 Drama op kanaal 24. Liever een film met het hele gezin kijken? Geen probleem, via Film1 Family op kanaal 23 is er genoeg te zien. Hoe je Film1 kan kijken? Gewoon met je abonnement bij Canal Digitaal. Van 27 tot en met 30 december stellen wij de kanalen gratis voor je open. Hierdoor geniet je thuis 24/7 van de beste en leukste films op tv. Of kijk onderweg op je mobiel, tablet of laptop met de Canal Digitaal TV App.

Topfilms die je deze maand op Film1 kan kijken

Ben je benieuwd welke films je in de periode van 27 tot en met 30 december allemaal kan zien? Wij zetten een aantal filmtips voor je op een rijtje. Veel kijkplezier! Heavy Trip In Heavy Trip volgen we Turo, die al heel zijn leven in een klein dorpje in Finland woont. Er valt in de buurt bijna niets te beleven, maar dat verandert als Turo zijn angsten durft te overwinnen. Na twaalf jaar leadzanger van het amateur heavy metalbandje Impaled Rektum te zijn, krijgt hij onverwachts bezoek van een promotor van een groot heavy metalfestival in Noorwegen. Een optreden heeft de band nog nooit gedaan, maar ze besluiten alles op alles te zetten om hun dromen waar te maken. Zal het ze lukken? Vrijdag 27 december | Film1 | 20:30 uur Equalizer Voormalig geheimagent Robert McCall zet zijn eigen dood in scène om een rustig leven te leiden in Boston. Het lijkt allemaal soepel te verlopen tot hij een jonge prostituee probeert te redden en problemen krijgt met de Russische maffia. Hierdoor komt zijn drijfveer weer terug en gaat hij als privédetective ‘The Equalizer’ aan de slag om alles wat niet klopt weer recht te zetten. Vrijdag 27 december | Film1 | 22:00 uur The Hitman’s Bodyguard De reputatie van bodyguard Michael Bryce is geschaad. Om dit te verbeteren neemt hij een aanbod van Interpol aan om de internationale huurmoordenaar Darius Kincaid van Manchester naar Den Haag te begeleiden. Een simpele taak, denkt Michael. Toch lijkt de reis naar Nederland steeds lastiger en gevaarlijker te worden. Zal het hem lukken Darius van A naar B te brengen? Zaterdag 28 december | Film1 | 22:25 uur Le Grand Bain Meer zin in een feelgood film? Dan is Le Grand Bain iets voor jou. In deze film volgen we een groepje Franse mannen van middelbare leeftijd die mee doen aan het WK synchroonzwemmen. Hoewel ze dit niet altijd even makkelijk afgaat, zijn ze een hecht team en steunen ze elkaar. Ze storten zich volop in het avontuur, wat hun weer zelfvertrouwen en plezier in het leven geeft. Zondag 29 december | Film1 | 20:30 uur Dead Cert Voor alle vampierliefhebbers is er de film Dead Cert. Als een stoere Londense bende weigert zijn club te verkopen aan Oost-Europese zakenmensen barst de bom los. Het lijken bloeddorstige vampiers te zijn, die alles op alles zetten om hun ‘eigendom’ terug te eisen. Wie zal er winnen? De gangsters of de vampiers? Zondag 29 december | Film1 | 22:30 uur

Ook Film1 kijken na december?

Kan je maar geen genoeg krijgen van al die goede films op tv? Begrijpen wij! Daarom kan je ook na deze gratis periode gewoon naar Film1 kijken. Je doet dit door het pakket gemakkelijk toe te voegen aan je abonnement via Mijn Canal Digitaal.