Vakantie voorpret: Kampeer en Caravanbeurs 2017
Terug naar de blog

Vakantie voorpret: Kampeer en Caravanbeurs 2017

12/10/2017 Kijktips

Ben jij een echte kampeerliefhebber en kun je niet wachten tot

het recreatieseizoen

weer van start gaat? Dan is de Kampeer en Caravanbeurs echt iets voor jou! Deze jaarlijkse beurs in de Jaarbeurs Utrecht is de beurs bij uitstek om inspiratie op te doen voor jouw volgende trip.

Gelijk de mogelijkheden voor tv-kijken op de camping onderzoeken? Dat kan, Canal Digitaal is dit jaar aanwezig op stand 10.F013! De Kampeer en Caravanbeurs is dit jaar van 11 t/m 15 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Nederland campingland

Elk jaar heeft de Kampeer en Caravanbeurs een ander thema. Uit een onderzoekje onder de bezoekers van vorig jaar is gebleken dat ons eigen Nederland favoriet is onder de kampeerders. Daarom is dit jaar het thema: Nederland!

Helemaal in thema kun je dit jaar het leukste en lekkerste van Nederland ontdekken. Van haringhappen op het terras tot een testrit maken op een nieuwe e-bike. Voor je het weet zit je weer helemaal in vakantiesferen en plan je jouw volgende reis gewoon in Nederland.

Ga op pad!

De Kampeer en Caravanbeurs heeft een heel scala aan activiteiten om uit te proberen:

  • Testrit met een caravan

  • E-bike fietsparcours

  • Kampeer & Caravan Jaarbeurs fietsroute dwars door Utrecht

  • Camperen voor broekies: voor de beginneling

De echte liefhebber kan zelfs tijdens de Kampeer en Caravanbeurs blijven logeren op het parkeerterrein van de Jaarbeurs Utrecht. Uiteraard in stijl in een tent of caravan! Helaas zijn de kampeerplekken voor deze editie al uitverkocht.

Begint het al te kriebelen? Kaarten voor de Kampeer en Caravanbeurs zijn

via de website

of aan de kassa verkrijgbaar.

TV kijken op de camping

Genoeg inspiratie opgedaan en klaar om te gaan? Dan wil je natuurlijk op vakantie niets missen van je favoriete programma’s. Dat kan met de Canal Digitaal Recreatieset: een handzame schotel waarmee je gemakkelijk en snel waar dan ook tv kan kijken. Inclusief een Canal Digitaal smartcard om de zenders mee te ontvangen. Ben je al klant bij Canal Digitaal? Dan kun je de handige schotel ook apart bestellen en de smartcard van je reguliere set mee op reis nemen. Wanneer je het Op Vakantie Basis-pakket dit jaar nog besteld, kijk je van 21 maart t/m 21 september 2018 gratis! Je betaalt dan alleen de eenmalige registratiekosten en kosten voor de schotel.

Tijdens het recreatieseizoen van 21 maart t/m 21 september 2018 kun je met de Recreatieset in bijna heel Europa jouw lievelingszenders ontvangen. In het Op Vakantie Basis-pakket zitten 48 bekende zenders waaronder alle Nederlandse zenders zoals NPO 1,2 en 3 en RTL zenders. Daarnaast ontvang je met recreatieset ook nog 170 extra free-to-air zenders. Het free-to-air zenderaanbod is bij Canal Digitaal gewoon inbegrepen. Je kijkt dus zonder extra kosten naar de leukste en meest inspirerende buitenlandse zenders.