KNVB Beker kijken? Kijk de finale live.
Terug naar de blog

KNVB Beker kijken? Kijk de laatste fase live

24-3-2021 Kijktips

Op zondag 18 april is het eindelijk zo ver. De finale van de TOTO KNVB Beker wordt dan gespeeld. Het is de eerste finale sinds 2019 en De Kuip in Rotterdam is het decor. Wil je de KNVB Beker finale live kijken? Meld je dan aan bij Canal Digitaal en bekijk de wedstrijd op al je devices. Want met Canal Digitaal TV App kan je de finale ook volgen op je smartphone of tablet.

Wat heeft het KNVB Beker-toernooi ons gebracht?

Het voetbalseizoen van 2019-2020 en 2020-2021 zullen we niet snel vergeten. Het coronavirus gooide roet in het eten. Dat is de reden waarom in het voorgaande seizoen geen KNVB Bekerfinale is gespeeld. Dat is helaas ook de reden waarom alle amateurverenigingen in december uit het toernooi zijn verwijderd. Ze mochten immers niet trainen en konden zich onmogelijk voorbereiden op de strijd tegen de professionele teams uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. De professionals mochten wél volop trainen en hun wedstrijden blijven spelen. Op 9, 10 én 17 februari werden de kwartfinales gespeeld. Op 2 en 3 maart volgden de spannende halve finales. Ajax versloeg Heerenveen en Vitesse bleek sterker dan VVV.

Spelschema TOTO KNVB Beker

Wil je de finale van de TOTO KNVB Beker van 2021 live zien? Zet 18 april 2021 maar in je agenda. Zorg ervoor dat je om 18.00 uur voor je tv zit. In De Kuip in Rotterdam bepalen Ajax en Vitesse wie zich bekerwinnaar van het seizoen 2020 - 2021 mag noemen. Je volgt de wedstrijd van begin tot eind op FOX.

De spanning van de halve finales

In de halve finale tussen Vitesse en VVV was Oussame Tanane de uitblinker. Beide teams hielden elkaar lang in bedwang, maar in de 75ste minuut gaf Tannane een belangrijke assist. Borja kopte raak in de verre hoek. Tannane gaf vijf minuten voor tijd met een pegel in de kruising de genadeslag. In het Abe Lenstra stadion was Ajax duidelijk sterker dan thuisclub Heerenveen. Klaassen, Tadic en David Neres tekenden voor de drie Amsterdamse treffers. Heerenveen bood veel tegenstand, maar na de 0-3 in de 80ste minuut door invaller Neres, was de wedstrijd eigenlijk gespeeld.

Vooruitblik op de finale van de TOTO KNVB Beker

Voor Ajax is de finale tegen Vitesse vooral een erezaak. Het landkampioenschap kan de Amsterdammers bijna niet meer ontgaan. Als Vitesse wint, kwalificeren de Arnhemmers zich voor de derde kwalificatieronde van de Europa League. Ajax lijkt de grote favoriet en is op dit moment echt een geoliede machine. Alleen als Vitesse alle kansen benut en niets weggeeft, maken ze een goede kans. Jij mag het live ervaren bij Canal Digitaal.

Topvoetbal live kijken op tv, tablet en smartphone

Wil je het hele jaar genieten van live topvoetbal uit de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie? Meld je dan nu aan voor de Canal Digitaal TV App. Ervaar live de spanning van de Premier League, de Bundesliga of NBA Basketbal. Download de TV App en bekijk alles ook op je tablet of smartphone. De eerste week is nu gratis!

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot