Marsman: en dan verlies je alles wat je liefhebt
Terug naar de blog

Marsman: en dan verlies je alles wat je liefhebt

11-1-2021 Kijktips

Wat krijg je als je droge humor, scherpe dialogen en een boel pech met elkaar combineert? Een op en top dramaserie. De acht Marsman-afleveringen laten je tot op de laatste minuut meeleven met hoofdpersoon Nico. Nu te zien bij Canal Digitaal.

Tegenslag na tegenslag

Wanneer veertiger Nico zijn moeder én zijn baan verliest, krijgt hij de zorg over zijn autistische broer Rudy. Die zorg leidt tot een breuk met zijn vrouw Vera. Uit noodzaak gaat hij in de oude lingeriewinkel van zijn moeder bij Rudy inwonen. Ondertussen proberen zijn vrienden en bandleden van ‘De Mannen van Mars’ een groots optreden te regelen. Later moet er óók nog verhuisd worden. Kan Rudy dat wel aan?

And the winner is…

Marsman! Deze dramaserie zwemt in de prijzen. In 2014 ontving de serie de ‘Prix Italia’ in de categorie ‘drama’ van de Italiaanse publieke omroep Rai. In 2015 viel de op het Festival International de Programmes Audiovisuels (FIPA) tweemaal in de prijzen. Regisseur Sercu kreeg de ‘Prix Michel Mitrani’ en hoofdrolspeler Delnaet kreeg de ‘FIPA d'Or’ voor beste acteur. Ook mocht de serie tijdens het Gala van de Vlaamse Televisie Sterren de Ster ‘Beste Drama’ en de Ster ‘Beste Scenario Fictie’ ontvangen. Als kers op de taart gaf de Scenaristengilde, een vereniging voor Vlaamse scenaristen, zijn eerste scenarioprijs voor een televisiereeks ooit aan Mathias Sercu voor het scenario van Marsman. Hier is weinig aan toe te voegen. Marsman is een heuse hitserie, die je gezien moet hebben.

Waar kijk je Marsman?

Nieuwsgierig geworden? De Canvas-reeks Marsman kijk je via de TV App op je mobiel, tablet, laptop en/of smart-tv. Met het Rijk- of Royaal-pakket kijk je ook via je Canal Digitaal satellietontvanger (indien verbonden met internet). Naast Marsman bieden we nog meer series aan, deze vind je onder Canal+ Series. De beste Europese series haal je hiermee gewoon in huis.

Canal Digitaal Chat

 • vandaag

 • Welkom bij Canal Digitaal
 • Ben je al klant van Canal Digitaal?

 • Ja

  Nee

 • Ja

 • Nee

 • Login met je emailadres en wachtwoord.


  Loginnaam vergeten.
  Wachtwoord vergeten
  Ik heb nog geen inloggegevens
  Ik ben nog geen klant

 • Ja

 • Nee

 • Leuk dat je bij ons komt kijken!


De verbinding met het Canal Digitaal-team is niet gelukt
Voer een bericht in!
Ongeldig telefoonnummer
Het geselecteerde bestandsformaat wordt niet ondersteund
Chatbot