Mayweather vs. McGregor: live op FOX Sports
Terug naar de blog

Mayweather vs. McGregor: Bij Canal Digitaal live op FOX Sports

15/08/2017 Kijktips

Zaterdag 26 augustus is het dan eindelijk zo ver: de clash tussen bokskampioen Floyd Mayweather en UFC-ster Conor McGregor. Mayweather vs. McGregor is live te volgen voor Canal Digitaal abonnees met FOX Sports Compleet!

Mayweather vs. McGregor

Sinds het bekendmaken van het gevecht, in mei, liept de spanning tussen deze sterren al hoog op. In de bokshoek staat de veertigjarige Amerikaan Floyd ‘Money’ Mayweather, de ongeslagen wereldkampioen boksen die al 49 partijen op rij won. In de MMA-hoek staat ‘The Notorious’ Conor McGregor, de 28-jarige Ier die via een razendsnelle opmars de eerste UFC-vechter werd met titels in twee gewichtsklassen op hetzelfde moment.

Mayweather komt terug uit zijn bokspensioen en McGregor vocht eind 2016 voor het laatst in de UFC.

Two Kings Collide:

in Las Vegas bepalen deze twee iconen we zich de vechtsportkoning mag noemen!

Live kijken via FOX Sports

In de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 augustus is Mayweather vs. McGregor live te volgen op FOX Sports 2 met Nederlands commentaar en op FOX Sports 4 met Amerikaans commentaar.

Abonnees van Fox Sports International en FOX Sports Compleet kunnen vanaf 3.00 uur meekijken maar het main event, dat wordt afgesloten met ‘The Money Fight’: Mayweather vs McGregor.

FOX Sports 2 vind je op kanaal 30. De programmering van dit event begint van zaterdag op zondag om 3.00 uur ’s ochtends.

Geen FOX Sports?

Heb je geen FOX Sports Compleet pakket? Geen nood! Wanneer je al een pakket van Canal Digitaal hebt, is aanmelden een fluitje van een cent. Je bestelt het FOX Sports-pakket via Mijn Canal Digitaal. Log hier in met je gebruikersnaam. Onder ‘Producten’ kun je jouw abonnement wijzigen en het benodigde zenderpakket nemen om de wedstrijd te kijken.

Nog geen klant van Canal Digitaal? Ook dan is het geen probleem om nog op tijd de match te zien. Bel voor meer informatie met 088 0038555 en ontvang deze week nog jouw ticket naar het sportevent van 2017!

Zet jij je wekker voor dit nachtelijke gevecht, of blijf je ervoor op?