EarthxTV vanaf vandaag te zien bij Canal Digitaal
Terug naar de blog

Nieuwe satellietzender: EarthxTV vanaf vandaag te zien bij Canal Digitaal

18-10-2022 Zenderaanbod Kijktips

"Earthxtv/

Bij Canal Digitaal bieden we graag een ruim aanbod aan tv-zenders aan dat veel verschillende onderwerpen raakt. Daarom zijn we blij met de komst van EarthxTV voor al onze satellietklanten. EarthxTV is dé zender die vanuit verschillende perspectieven vertelt over milieu en duurzaamheid.

Een zender over milieubehoud en duurzaamheid

Vanaf vandaag wordt het tv-pakket van alle klanten met een satellietverbinding uitgebreid met de komst van EarthxTV. EarthxTV is een wereldwijde tv-zender die het belang van milieubehoud en duurzaamheid aan het licht brengt. Dit doet de zender met een breed scala van eigen geproduceerde, en aangekochte documentaires en programma’s uit te zenden. In totaal heeft de in 2020 opgerichte zender al ruim 700 uur aan materiaal om uit te zenden. De programmering van EarthxTV bouwt bewustzijn en ondersteunt een bredere missie voor een betere wereld door lokaal mensen te bereiken met milieu-uitdagingen en duurzame oplossingen. Er komen verhalen van mensen, culturen en dieren van over de hele wereld samen om te laten zien dat het de moeite meer dan waard is om onze planeet te beschermen.

Met de komst van EarthxTV geniet je onder andere van de volgende programma’s:

Defenders of the Wild

Ivan Carter gaat naar de frontlinies waar wilde dieren worden bedreigd en legt de maatregelen uit die worden ingezet om ze te beschermen.

Saved and Remade

Geliefde maar ongebruikte voorwerpen worden door een team van zeer handige mensen omgetoverd tot mooie en functionele voorwerpen. Aan het eind worden de voorwerpen aan hun eigenaars onthuld.

Bike to Bites

Gepassioneerd fietser en Emmy-genomineerde voedseltelevisieproducent, Garrett Bess, gaat de weg op. Op zijn tweewieler werkt hij zich in het zweet om de verrukkelijkste gerechten te verkennen.

Ontdek de pracht van onze planeet

Naast deze programma’s, heeft EarthxTV ook programma’s over onder andere natuurbehoud, extreem weer, natuurwonderen, technologie & innovatie, lifestyle en meer!

Ontdek hoe mooi onze planeet is op kanaal 49.

Tip: Bekijk ook vast de tv-gids en stel herinneringen in voor programma’s die je niet wilt missen.