Ontdek deze nieuwe zenders in de Canal Digitaal TV App
Terug naar de blog

Ontdek deze nieuwe zenders in de Canal Digitaal TV App

4-11-2021 Kijktips Zenderaanbod

We hebben geweldige nieuwe zenders aan de Canal Digitaal TV App toegevoegd! Ook bieden we nu voor sommige zenders de mogelijkheid om terug te kijken of het programma opnieuw te starten, mocht je net te laat inschakelen.

Zender

Nieuw in de Canal Digitaal TV App en op Live TV

Informatie

Voor de sportliefhebber…

Ziggo Sport Select HD Ziggo Sport Voetbal Ziggo Sport Golf Nieuwe zenders in je app en via Live TV Web, incl. terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201. Alleen toegang tot de zenders die tot je abonnement(en) behoren.
FOX Sports Eredivisie 1 HD FOX Sports International 2 HD FOX Sports Eredivisie 3 HD Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201. Alleen toegang tot de zenders die tot je abonnement(en) behoren.

Voor de muziekliefhebbers…

SchlagerTV Nieuw, ook voor de satellietontvanger (kanaal 68). Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
C-Music TV Nieuw
iConcerts HD Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
Brava HD Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.

Voor de nieuwsgierigen…

CNN Nieuwe zender in je app en via Live TV Web, incl. terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
National Geographic Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
National Geographic Wild Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemis ten Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
E! Entertainment Nieuwe zender in je app en via Live TV Web.
24Kitchen Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
FOX Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
TravelXP Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
History HD Nu ook terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.

Voor de kleintjes…

BabyTV Nieuw, ook voor de satellietontvanger (kanaal 61)
Disney Channel Nieuw, incl. terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.
Cartoon Network Nieuw, incl. terugkijken en opnieuw starten als je het begin gemist hebt. Ook TV Gemist en Begin Gemist met een verbonden MZ-101 en MP-201.

Al deze zenders kijk je op de Canal Digitaal TV App. Deze kun je downloaden voor iOS en Android. Veel kijkplezier!