Live PSV – AZ kijken bij Canal Digitaal
Terug naar de blog

Live PSV – AZ kijken bij Canal Digitaal

7-1-2021 Kijktips

Januari 2021 is een maand vol topduels in de Eredivisie. In deze periode kun je onder andere naar de spannende wedstrijd PSV – AZ kijken. De Eindhovenaren staan tegenover de Alkmaarders op woensdag 13 januari vanaf 18:45 uur op ESPN 2. Kijk jij al uit naar deze wedstrijd? Met Canal Digitaal weet je zeker dat je kunt genieten van dit duel, aangezien je hiermee alle wedstrijden op ESPN, ESPN2 en ESPN3 kan volgen. via de Canal Digitaal TV App.

Huidige stand van zaken

Wie gaat er winnen op 13 januari? Op het moment staat PSV er erg goed voor. Dit seizoen zit PSV koploper Ajax dicht op de hielen. Ligt de winst voor het grijpen? Dat is nog geen zekerheid. AZ loopt op het moment achter op PSV met een vijfde plaats, maar dit betekent niet dat het geen spannende wedstrijd wordt op 13 januari. AZ had namelijk een matige start met vooral veel gelijkspel in het begin van het seizoen, maar komt de laatste wedstrijden sterk terug.

PSV – AZ in het verleden

Als we naar voorgaande wedstrijden kijken, zien we dat het nog alle kanten op kan gaan. De wedstrijd PSV – AZ kijken kan dan ook erg interessant worden! Tijdens het Eredivisie seizoen van 2019 won AZ twee keer van PSV, terwijl het in 2018 omgekeerd was en PSV twee keer won van AZ. De jaren daarvoor bleek PSV het beter te doen door vaker de winst te behalen. Toch laat AZ zien een waardige tegenstander te zijn door het de Eindhovenaren regelmatig moeilijk te maken. Het is dus nog helemaal niet zeker wie het duel wint op 13 januari. Ben je benieuwd geworden? Volg het dan live mee op ESPN. PSV – AZ kijken doe je via de Canal Digitaal TV App.

PSV in de Eredivisie 2020/21

We zien dat PSV er sterk voor staat in de Eredivisie van 2020/21. Momenteel staan de Eindhovenaren op de tweede plaats, net achter koploper Ajax. Het project-Schmidt lijkt goed te bevallen. Onder leiding van Roger Schmidt wordt er opvallend veel gewisseld. Dit kan ervoor zorgen dat er binnen één wedstrijd heel verschillende prestaties geleverd worden. Toch zit er een goede reden achter deze aanpak, want Schmidt wil vooral dat zijn spelers fit blijven. Dit lijkt succes op te leveren; PSV behaalde regelmatig de winst in 2020. Zo won PSV onder andere met 3-0 van Willem II en met 4-1 van VVV. Blijft PSV in 2021 net zo sterk uit de hoek komen? Dat zullen we zien tijdens het PSV – AZ kijken op 13 januari!

De resultaten van AZ in 2020/21

In het begin van het seizoen behaalde AZ voornamelijk punten door een gelijkspel, onder andere met een 1-1 tegen PEC Zwolle, 2-2 tegen VVV en 2-2 tegen ADO Den Haag. Vanaf november kwam hier verandering in en heeft de club uit Alkmaar de meeste duels gewonnen, op een enkel verlies van 1-2 tegen FC Groningen na. Hieruit blijkt toch wel dat de club niet achteruit is gegaan nadat Arne Slot op een cruciaal moment in het seizoen is ontslagen. Pascal Jansen blijkt dan ook een waardige opvolger te zijn die nog eens kritisch naar de voorgaande spelmomenten zal kijken om in januari fris te beginnen met zijn team. Op 13 januari zullen we zien of PSV hier iets van gaat merken.

PSV – AZ live kijken met Canal Digitaal

Kijk jij uit naar de topduels in januari? Dan wil je natuurlijk het liefst alle wedstrijden live zien. Met Canal Digitaal kan je de Eredivisie volgen en hoef je geen enkel doelpunt te missen. Dit is mogelijk omdat je via de Canal Digitaal TV App toegang hebt tot de zenders ESPN, ESPN2 en ESPN3. Je kunt zelfs de eerste week gratis proberen! Alleen in de maand januari kan je al uitkijken naar veel spannende wedstrijden, zoals Ajax – PSV, Ajax – Feyenoord, Feyenoord – AZ, Feyenoord – PSV en AZ – Ajax. Natuurlijk kijk je ook naar PSV – AZ kijken op 13 januari om 18:45 uur. Als voetbalfan begint jouw 2021 meteen goed.