Wie is de Mol? gemist? Kijk het terug.
Terug naar de blog

Wie is de Mol? gemist? Kijk het terug.

4-11-2021 Op de hoogte

Tien kandidaten zijn in 2021 de strijd aangegaan tijdens het nieuwste seizoen van Wie is de Mol? in Tsjechië. Dit seizoen begon op 2 januari en zal afsluiten met een spetterende finale op 6 maart om 20.30 uur op NPO1. In de tussentijd voeren de bekende Nederlanders verschillende intrigerende opdrachten uit, terwijl ze tegelijkertijd de Mol proberen te ontmaskeren. Voor jou als kijker kan dit ook hartstikke spannend zijn, want vanaf de bank kan je prima meedenken met behulp van hints die tijdens de afleveringen gegeven worden. Heb jij al een idee wie de Mol is? Dan wil je de finale vast niet missen! Download de Canal Digitaal TV app om zeker te weten dat je ka gaan genieten van de seizoensfinale. Je kan hiermee namelijk de Wie is de Mol? finale live meekijken. Wie is de Mol? gemist? Deze kan je op je gemak 7 dagen lang terugkijken met onze TV-app.

Wie is de Mol?: het spel uitgelegd

Tijdens Wie is de Mol? houden tien kandidaten zich bezig met het uitvoeren van opdrachten in het buitenland om geld in te zamelen voor de pot. De opdrachten kunnen bestaan uit fysieke taken, maar ook uit puzzels met denkwerk. Om het allemaal nog wat spannender te maken, wordt er een 'Mol' toegevoegd aan het programma. Deze kandidaat probeert op slinkse wijze de opdrachten te saboteren. De kandidaten moeten erachter komen wie de saboteur is en krijgen aan het einde van iedere aflevering een vragenlijst over de Mol. De kandidaat met de minste juiste antwoorden moet het spel verlaten. Uiteindelijk blijven er twee kandidaten over die samen met de Mol in de finale terechtkomen. Wie zal de Mol van 2021 blijken te zijn?

Kandidaten seizoen 2021

Voor het seizoen van 2021 zijn tien deelnemers geselecteerd, waarvan er één de Mol is. De kandidaten die nog meespelen zijn:

 • Charlotte Nijs
 • Renée Fokker
 • Splinter Chabot
 • Rocky Hehakaija

De afgevallen deelnemers zijn:

 • Erik de Zwart
 • Florentijn Hofman
 • Joshua Nolet
 • Lakshmi Swami Persaud
 • Marije Knevel
 • Remco Veldhuis

Meedenken met Wie is de Mol? 2021

Naast de kandidaten, houden ook de kijkers zich bezig met het ontmaskeren van de Mol. Soms worden er hints ontdekt die een duidelijke aanwijzing kunnen zijn, maar die de kijkers ook op het verkeerde been kunnen zetten. Deze hints kunnen gegeven worden in verschillende vormen, zoals subtiele details, uitspraken, gebeurtenissen en zelfs namen van afleveringen.

Een aantal voorbeelden van hints waarover gespeculeerd wordt:

 • Charlotte staat tijdens de opdracht in de mijn van aflevering zeven onder een bord waarop 'homole' staat. Hier komt het woord ‘Mol’ in voor.
 • Toen presentator Rik de kandidaten vertelde dat de Mol in hun midden was, zat Renée precies in het midden van de groep.
 • Splinter is ook verdacht, aangezien hij tijdens een opdracht met een kist rondliep met daarop ‘Mol’.

Je kan dus flink wat hints tegenkomen tijdens het kijken of terugkijken van de afleveringen, maar het is nog maar de vraag hoe deze opgevat moeten worden. Om zelf zo goed mogelijk mee te doen met het raadspel is het slim om iedere aflevering te kijken. Zo mis je geen belangrijke hint en kan je nog meer genieten van de finale van Wie is de Mol? op 6 maart! Wie is de Mol? gemist? Kijk het dan terug zodat je altijd op de hoogte blijft.

Live kijken of de Wie is de Mol? gemist?

Kan je ook niet wachten op de seizoensfinale? Dan kan je op 6 maart om 20.30 uur je hart ophalen. Dan wordt de spannende Wie is de Mol? finale van dit jaar uitgezonden op NPO1. Je kan dit live meekijken op je smart-tv, smartphone, tablet of laptop wanneer je de Canal Digitaal TV App hebt. Deze app kan je zelfs een week lang gratis gebruiken! Wie is de Mol? finale gemist? Met onze TV App kan je de finale namelijk wel 7 dagen lang terugkijken! Zo kan je zelf het perfecte moment inplannen om volop te genieten van de Wie is de Mol? finale van 2021.