RTL Telekids is zender van de maand
Terug naar de blog

RTL Telekids is zender van de maand

6-8-2019 Kijktips
Yes! RTL Telekids is gekozen tot zender van de maand. Of je deze zomer nu thuisblijft of een lange autovakantie op de planning hebt: tijdens de zomervakantie hoeven je kinderen zich geen moment te vervelen. Van bekende series als My Little Pony tot de Troetelbeertjes en Raveleijn. Kijk heel de maand naar de beste kinderprogramma’s voor de jongste kijkers. RTL Telekids uit het Familie HD-pakket is te zien op kanaal 62 of via de Canal Digitaal TV App.

Kijktips RTL Telekids

Van de dierenavonturen van Wissper tot spannende zwaardgevechten in de serie Raveleijn: op RTL Telekids is er voor elke jonge kijker wat wils. Wij zetten de beste programma’s van deze maand op een rijtje. My Little Pony Kun jij ook geen genoeg krijgen van Twilight Sparkle, Applejack, Rarity, Fluttershy, Rainbow Dash en Pinky Pie? Goed nieuws, want op RTL Telekids kunnen je kinderen elke dag genieten van deze pony’s. Volg in deze animatieserie alle grappige, spannende en vooral magische avonturen van de My Little Pony. Elke dag | RTL Telekids | 08:15 uur Troetelbeertjes Ze wonen in een wonderlijke wereld vol met wolken en regenbogen: de Troetelbeertjes! Deze schattige beren waken over alle kinderen op de wereld. Klinkt het Troetelbeeralarm? Dan is het tijd om in actie te komen. Want alle kinderen verdienen het om vertroeteld te worden, vind je niet? Elke dag | RTL Telekids | 15:35 uur Ravelelijn In de serie Raveleijn worden vijf kinderen uit de imposante stad Raveleijn opgeleid tot ruiters te paard. De stad waar ze in wonen? Die wordt overheerst door een gemene tiran. De kinderen moeten op elkaars en hun eigen talenten vertrouwen. Zal het ze lukken de tiran te verslaan? Elk weekend | RTL Telekids | 20:15 uur Wissper In de animatieserie Wissper volgen we het jonge meisje Wissper. Ze is enorm gek op dieren en heeft een goede band met ze, waardoor ze met ze kan praten. Is er een dier in nood? Met haar toverwoord teleporteert Wissper zich direct naar het dier dat hulp nodig heeft. Gaan jouw kinderen ook mee op avontuur met Wissper? Maandag t/m zaterdag | RTL Telekids | 15:00 uur Films, musicals, marathons en meer! Is het toevallig een regenachtige dag op de camping? Of wil je de kinderen zoet houden tijdens een autorit? Er zijn deze zomer ook weer een heleboel films, marathons en musicals op tv. Ze genieten dan van onder andere Kabouter Plop, Dolfje Weerwolfje, Rapunzel en De Sprookjesboom. Of blijf wat langer voor de buis en geniet van leuke marathons als Barbie Dreamtopia, Lolly Lolbroek en TiTaTovenaar.

Nog meer RTL Telekids kijken?

Krijgen je kinderen geen genoeg van al die topprogramma’s? Ook na de maand augustus kunnen ze gewoon naar RTL Telekids kijken met het Familie HD-pakket. Heb je dit pakket nog niet? Pas dan gemakkelijk je abonnement aan via Mijn Canal Digitaal. Ben je in de maand augustus op vakantie? Geen probleem! Via de Canal Digitaal TV App volg je alle RTL Telekids-programma’s gewoon onderweg via je smartphone, tablet of laptop. Binnen alle landen in de EU! Dat klinkt als een fijne zomer, nietwaar?